İLÇE PROTOKOLÜNDEN ANLAMLI İFTAR

Okuduğunuz haber
MEVLANA YILDIZ’LA PARLAYACAK

SERTTAŞ KURUMLARI ZİYARET ETTİ

Anasayfa   /    Güncel    /    MEVLANA YILDIZ’LA PARLAYACAK

MEVLANA YILDIZ’LA PARLAYACAK

Bir dönem ismi “Efsane Muhtar” olarak anılan Mevlana Mahallesi’nin bir önceki muhtarı Oğuz Yıldız, mahalle sakinlerinin yoğun taleplerine karşı durmayarak 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimi’nde “Ben de varım” dedi.

GÜNCEL      13 Mart 2024 - 23:11     0

MEVLANA YILDIZ’LA PARLAYACAK

 5 yıllık muhtarlığı döneminde adeta “Belediye Başkanı” gibi çalışarak birçok hizmetleri Mevlana Mahallesi’ne kazandıran Yıldız, yeni dönemde de iddialı projelerle çıktığı adaylık yolunda hemşehrilerinin desteğiyle emin adımlarla ilerliyor. 

Mevlana Mahallesi’nin gelişip büyümesinde, Boğazlıyan ilçesinin merkezi haline gelmesinde büyük emekleri bulunan bir önceki muhtar Oğuz Yıldız, 5 yıllık aradan sonra mahalle sakinlerinin yoğun ısrarına ve desteklerine karşı gelmeyerek, “muhtarlık yarışında ben de varım” dedi. 
Muhtarlığı döneminde okula güvenlik kameraları taktırarak daha güvenli hale getiren, internet altyapısına kavuşturan, caminin ve okulun her türlü ihtiyaçlarını yardımsever mahalle sakinlerinin katkılarıyla gideren Oğuz Yıldız’ın adaylığı sevinçle karşılandı.
Daha yeşil bir Mevlana Mahallesi için gerek Kaymakamlık aracılığı ile ve gerekse Belediye’den temin ettiği fidanları toprakla buluşturan Yıldız, camiye halı yıkama makinesi, çim biçme makinesi gibi sayısız hizmetler kazandırarak isminden sıkça söz ettiren muhtar oldu.
Beyefendiliği, mütevazılığı, erdemliliği, yardımseverliği ile tanınan Muhtar Adayı Oğuz Yıldız, okulun çevre düzenlemesi, fakir öğrencilerin ihtiyaçlarının giderilmesi, aydınlatma direklerinin dikilmesi gibi eserleriyle anılan Yıldız’a desteklerini açıklamak üzere bir araya gelen mahalle sakinleri, “Muhtarımızın geçmişte yaptıkları, yeni dönemde yapacaklarının teminatıdır. Rabbim yolunu açık etsin. Destek bizlerden gayret Oğuz Yıldız’dan” dediler.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ