ÖZGÜRLÜK ATEŞİ UZUNLU’DA YAKILDI

Okuduğunuz haber
ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERE ÖZEL İFTAR

ŞEHİDİMİZE SON GÖREV

Anasayfa   /    Güncel    /    ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERE ÖZEL İFTAR

ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERE ÖZEL İFTAR

Boğazlıyan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Şehit Aileleri ve Gazilere Vefa Bürosu tarafından, 19 Mayıs 2019 tarihinde Milli Mücadelenin 100’üncü yılı kapsamında Şehit Aileleri ve Gaziler için iftar programı düzenlendi. 

GÜNCEL      23 Mayis 2019 - 00:53     0

ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERE ÖZEL İFTAR

Boğazlıyan Şeker Fabrikası ev sahipliğinde gerçekleştirilen programda   İlçe Kaymakamı Davut Sinanoğlu ve eşi Nurten Sinanoğlu misafirleri kapıda karşılayarak  iftar boyunca misafirler ile yakından ilgilendi. 
Kaymakam Davut Sinanoğlu, Şehit Aileleri ve Gazilerin bulunduğu masaları tek ziyaret ederek, ailelerle bir süre sohbet etti, talep ve sıkıntılarını dinledi. Misafirlere İlahi grubu tarafından program boyunca ilahi dinletisi sunuldu. İlçe Müftüsü Mehmet Güler, tarafından okunan duaların ardından akşam ezanı ile oruçlar açıldı.
Programa Şehit aileleri ve Gazilerimizle birlikte Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan COŞAR, Boğazlıyan Cumhuriyet Başsavcısı Murat ŞAHİN, Boğazlıyan Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mehmet RAMAZANOĞLU, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Kamil Çaylı, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Şahin ile Vakıf Mütevelli Heyeti üyeleri katıldı.
İftar sonrası Vakıf Müdürü Turan KAYA yaptığı konuşmada İftar programına katılan tüm misafirlere teşekkür ederek Şehit Aileleri ve Gazilere Vefa bürosu hizmetleri hakkında bilgi verdi.
Daha sonra söz alan Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan COŞAR, “Tüm Şehit Aileleri ve Gazileri en kalbi duygularımla selamlıyor, ramazan ayınızı tebrik ediyorum. Milli Mücadelenin 100. yılında sizlerle bir arada aynı iftar sofrasında olmaktan çok mutluyum” dedi.
Boğazlıyan Cumhuriyet Başsavcısı Murat ŞAHİN  ise yaptığı konuşmada, “Tüm Şehit Ailelerimize ve Gazilerimize en kalbi duygularımla selamlıyorum. Çok zor bir coğrafyada olan vatanımızın bu zor coğrafyada yaşabilmenin bedelini şehitlerimiz ile ödediğini belirterek şehadete koşarak giden bir toplumun bir neferi olmaktan gurur duyuyorum” şeklinde konuştu.
Boğazlıyan Kaymakamı ve Vakıf Başkanı Davut SİNANOĞLU, “Bugün iftar soframızı Şehit Ailelerimiz ve Gazilerimiz ile paylaşmanın mutluğunu yaşıyoruz. Devletimiz bugün dünden daha kuvvetli ve sağlam bir irade ile Şehit Aileleri ve Gazilerine sahip çıkıyor. Onların sorunlarını çözmek için elinden geleni yapıyor. Bizde bu noktada Boğazlıyan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde kurduğumuz Şehit Aileleri ve Gaziler vefa bürosu ile şehit Ailelerimizin ve Gazilerimizin  her an yanında olmaya ve onların sorunlarının çözümü noktasında çalışmaya devam ediyoruz” dedi. 
Program sonrasında Şehit Ailelerimize ve Gazilerimize günün anlam ve önemini taşıyan hediyeler takdim edildi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ