Dolandırılmaktan son anda jandarma kurtardı

Okuduğunuz haber
ŞEHİDİMİZE SON GÖREV

EROĞLU’NDA ŞEKER ŞÖLENİ

Anasayfa   /    Güncel    /    ŞEHİDİMİZE SON GÖREV

ŞEHİDİMİZE SON GÖREV

Şehit polis memuru Mat, memleketi Boğazlıyan’da son yolculuğuna uğurlandı

GÜNCEL      26 Nisan 2022 - 00:54     0

ŞEHİDİMİZE SON GÖREV

İstanbul’un Fatih ilçesinde görev başında şehit olan polis memuru Zafer Mat (48) için Boğazlıyan’a bağlı Çakmak köyünde düzenlenen törenin ardından toprağa verildi.
İstanbul'un Fatih ilçesinde yakalamak isteği bir şüphelinin attığı taşın başına isabet etmesiyle yüksekten düşerek şehit olan polis memuru Zafer Mat, Boğazlıyan’da son yolculuğuna uğurlandı.
Törene katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, şehidin ailesi ve yakınlarına başsağlığı diledi.
Cenaze törenine, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Vali/Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Vali Ziya Polat, Yozgat Milletvekili Yusuf Başer ve Ethem Sedef, Boğazlıyan Kaymakamı Recep Aydın, Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, Boğazlıyan Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Şahin, Boğazlıyan Adalet Komisyon Başkanı Cihat Ateş, 
şehidin ailesi ve yakınları, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Şehidin kızı 8 yaşındaki Fatma Zehra, “Babam şehit oldu, cennete gitti, herkes şehit olmaz” dedi.
İl Müftüsü Ali Gülden tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve diğer ilgililer tarafından omuzlarda taşınan şehidin naaşı, köy mezarlığında toprağa verildi.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ