ŞEHİDİMİZE SON GÖREV

Okuduğunuz haber
EROĞLU’NDA ŞEKER ŞÖLENİ

MASALLARA YOLCULUK BAŞLADI

Anasayfa   /    Güncel    /    EROĞLU’NDA ŞEKER ŞÖLENİ

EROĞLU’NDA ŞEKER ŞÖLENİ

Boğazlıyan’ın köklü alışveriş merkezlerinden Eroğlu AVM, yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla stantlarını renk renk, çeşit çeşit şekerlerle süsledi.

GÜNCEL      28 Nisan 2022 - 00:36     0

EROĞLU’NDA ŞEKER ŞÖLENİ

 Eroğlu Alışveriş Merkezi Yetkilisi Recep Eroğlu, şeker, çikolata ve lokum satışlarında büyük bir canlılık olduğunu belirterek, bayram şekerleri, çikolata ve lokumların kalite ve markasına göre değişik fiyatlardan alıcısına ulaştığını ifade etti.
Değişik türde Bayram şekeri, çikolata ve lokumların tezgahları süslediğini, fiyatların ise her bütçeye hitap ettiğini aktaran Eroğlu, “Bayram şekerlerinin kilo satış fiyatının her bütçeye uygun bir şekilde satışa sunulduğunu söyledi.
Her zaman en kaliteli ve taze ürünleri Boğazlıyan halkına sunduklarını ifade eden Recep Eroğlu, bu Bayram’da da tüketicinin ihtiyacı olan bütün ürünlerde indirim uyguladıklarını, koronavirüs kapsamında gerekli tedbirleri aldıklarını şeker, lokum ve çikolata çeşitlerinin cazip fiyatlarla tüketicinin hizmetine sunulduğunu sözlerine ekledi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ