ÇOCUK HAKLARI TANITILDI

Okuduğunuz haber
ŞEFKAT ÇETİN ÖVGÜLER YAĞDIRDI

GÜLŞEN: ÇARE, ‘YENİDEN REFAH’

Anasayfa   /    Güncel    /    ŞEFKAT ÇETİN ÖVGÜLER YAĞDIRDI

ŞEFKAT ÇETİN ÖVGÜLER YAĞDIRDI

Boğazlıyan’ın bağrından çıkıp Türkiye’nin gelişimine yön veren siyasetçilerden, 1999 yılında Milliyetçi Hareket Partisi’nde Ankara Milletvekili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne giren ve uzun dönem Teşkilatlardan Sorumlu  MHP Genel Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen hemşehrimiz, medar-ı iftiharımız Sefa Şefkat Çetin, sosyal medya üzerinden yaptığı yorumla Coşar Ailesi’ne övgüler yağdırdı.

GÜNCEL      26 Ekim 2022 - 23:49     0

ŞEFKAT ÇETİN ÖVGÜLER YAĞDIRDI

Önceki gün Türk tarımının gelişimine büyük katkıları bulunan, bilgi birikim ve tecrübelerini Gazetemiz aracılığıyla okuyucularımızla ve çiftçilerimizle paylaşan Mehmet Coşar’ı tebrik eden Sefa Şefkat Çetin, Belediye Başkanı Gökhan Coşar’ın da ilçeye yapmış olduğu hizmetlerini bildiklerini, gördüklerini ve başarılarının devamını diledi.
MHP eski Genel Başkan Yardımcısı hemşehrimiz Sefa Şefkat Çetin, “İmren’ilecek bir başarı hikayesi” başlığı ile duyurduğumuz ropörtaja yaptığı yorumda şu ifadeleri kullandı:
“Mehmet Bey, Değerli Hizmetleriyle; Boğazlıyan’ımıza Katma Değer Kazandıran, Üretkenliği İle de sevgi ve saygınlığı kazanabilendir. Yetiştirdiği evladı da; Belediyemizdeki Yönetim Başarılarıyla Gönüller Kazanmaya Devam Ediyor. Varlığınız Boğazlıyanımıza Çok Şeyler Kazandırdı. Görüyor, Biliyoruz. Başarınız Daim Olsun.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ