ŞEFKAT ÇETİN ÖVGÜLER YAĞDIRDI

Okuduğunuz haber
GÜLŞEN: ÇARE, ‘YENİDEN REFAH’

HAYIRDA BULUŞTULAR

Anasayfa   /    Güncel    /    GÜLŞEN: ÇARE, ‘YENİDEN REFAH’

GÜLŞEN: ÇARE, ‘YENİDEN REFAH’

Yeniden Refah Partisi Boğazlıyan İlçe Başkanı Serdar Gülşen, Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan Liderliğindeki Yeniden Refah Partisi’nin kurulduğu günden beri halkın çok büyük bir teveccühünü kazandığını söyleyen Gülşen, “İnşallah milli görüş ilk seçimlerde iktidara gelecek ve 54’ncü Erbakan hükümetindeki gibi yeniden bolluk ve bereket getirecek” diye konuştu.

GÜNCEL      26 Ekim 2022 - 23:50     0

GÜLŞEN: ÇARE, ‘YENİDEN REFAH’

Yeniden Refah Partisi Boğazlıyan İlçe Başkanı Serdar Gülşen, esnaf ve vatandaşlar nezdinde yaptıkları çalışmalarda herkesin büyük bir teveccühüyle karşılaştıklarını söyledi.
Yeniden Refah Partisi’ne çok büyük rağbetin olduğunu ifade eden Gülşen, hemşehrilerimiz Milli Görüş’ün iktidarını özlemiş. “İnşallah Milli Görüş ilk seçimlerde iktidara gelecek ve 54’ncü Erbakan hükümetindeki gibi yeniden bolluk ve bereket getirecek” dedi.
Üye çalışmalarına da değinen İlçe Başkanı Serdar Gülşen, "Yeniden Refah Partisi kurulduğu günden beri halkın çok büyük bir teveccühünü kazanmıştır.
Partimize çok büyük bir rağbeti var. Biz esnaflarımızı, hemşehrilerimizi tek tek dolaşıyoruz. Vatandaşlarımız ikinci bir Erbakan çıkmasından çok mutlular. Alternatif olduğundan çok mutlular. Milli görüşü tek temsil eden kişinin şu anda çıktığını, alternatif olarak geldiğini söylüyorlar ve biz bundan gurur duyuyoruz. Mutluluk duyuyoruz." ifadelerini kullandı.
Yeniden Refah Partisi Boğazlıyan İlçe Başkanı Serdar Gülşen, açıklamalarını şöyle sürdürdü: "Amacımız Yeniden Refah Partisi’ni bilmeyen kalmayana kadar kapı kapı gezip davamızı anlatmak . Başarı çalışmak İle vatandaşa doğruları anlatmak ile geliyor. 
Vatandaşın ekonomik hali ortada . Üreticinin kaygısı üretim maliyetlerini kurtarmayan ürün satış fiyatları . Hal böyle olunca hedef 2023 diyen iktidar partisi Türkiye'nin anahtarını Allah'ın izni ile Yeniden Refah Partisi’ne, Gerçek Milli Görüş Lideri sayın Dr Fatih ERBAKAN'a teslim edecektir."

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ