HAYALDİ GERÇEK OLDU

Okuduğunuz haber
OCAK BAŞKANLARI BOĞAZLIYAN’DA BULUŞTU

DURSUN'DAN ANLAMLI ZİYARET

Anasayfa   /    Güncel    /    OCAK BAŞKANLARI BOĞAZLIYAN’DA BULUŞTU

OCAK BAŞKANLARI BOĞAZLIYAN’DA BULUŞTU

Yozgat Ülkü Ocakları Kasım ayı İstişare toplantısını Boğazlıyan’da yaptı

GÜNCEL      18 Kasim 2019 - 22:13     0

OCAK BAŞKANLARI BOĞAZLIYAN’DA BULUŞTU

Yozgat Ülkü Ocakları İl Başkanlığı her ay düzenli olarak sürdürdüğü aylık istişare toplantılarına devam ediyor.
Yozgat Ülkü Ocakları İl Başkanlığı her ay düzenli olarak sürdürdüğü aylık istişare toplantılarına devam ediyor. Ülkü Ocakları İl Başkanlığının Kasım ayı istişare toplantısı Boğazlıyan ilçesinde gerçekleştirildi. Toplantıda, eğitim ve sosyal faaliyetler hakkında yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar değerlendirildi.
Yozgat Ülkü Ocakları İl Başkanı Turan Karakuş, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Yozgat Ülkü Ocakları olarak; aylık düzenli olarak yapmış olduğumuz ilçe istişare toplantımızı bu ay Boğazlıyan ilçemizde, ilçe ocak başkanlarımızın katılımıyla gerçekleştirdik. İstişare toplantımızda yapacağımız faaliyetler ve gündem hakkında istişarede bulunduk. Akabinde Ülkücü Şehidimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun adını yaşattığımız caddede ülküdaşlarımızla bir araya geldik. Katılım sağlayan kıymetli ilçe ocak başkanlarıma ve Boğazlıyan Ülkü Ocakları İlçe Başkanımız Serhat Ören’e teşekkür ediyorum.
Mevla son nefesimize kadar Türk-İslam davasına hizmet etmemizi nasip eylesin.”dedi. 
Boğazlıyan Ülkü Ocakları Başkanı Serhat Ören ise; Yozgat , Sarıkaya, Akdağmadeni,  Sorgun Sefaatli,  Yerköy Ocak başkanlarımızı ilçemizde ağırlıdık, misafir ettik. Boğazlıyan Ülkü Ocağı olarak Boğazlıyan Belediyesi Başkanı Sayın Gökhan Coşar’a bir teklifimiz olmuştu. Kendileri de bu teklifimizi uygun gördüler. Meclis kararı ile bir caddemizin adına Ülkücü Şehidimiz, Fırat Yılmaz Çakıroğlu  ismi verildi. Ören; Sayın başkanımıza bu anlamlı davranışından dolayı teşekkür ediyorum” dedi. 


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ