OCAK BAŞKANLARI BOĞAZLIYAN’DA BULUŞTU

Okuduğunuz haber
DURSUN'DAN ANLAMLI ZİYARET

OVAKENT’TE BİLİM ŞÖLENİ

Anasayfa   /    Güncel    /    DURSUN'DAN ANLAMLI ZİYARET

DURSUN'DAN ANLAMLI ZİYARET

AK Parti Yozgat İl Başkanı Çelebi Dursun, Boğazlıyan Ticaret Borsası’nı ziyaret etti.

GÜNCEL      18 Kasim 2019 - 22:14     0

DURSUN'DAN ANLAMLI ZİYARET

Boğazlıyan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Halıcı ve Borsa Başkan Yardımcısı Köksal Ustaoğlu’nun hazır bulunduğu ziyarette, Ak Parti İl Başkanı Çelebi Dursun; Boğazlıyan’ın tarım ve hayvancılık sektörlerinde yaşanan sorunlar ile çözüm yolları konusunda görüş alışverişinde bulundu.
Amaçlarının Boğazlıyan’ı her alanda bir adım ileri taşımak olduğunu dile getiren Dursun, ilçenin gelişmesinde lokomotif olan Ticaret Borsası’nın her zaman yanında ve her alanda işbirliği yapmaya hazır olduklarını söyledi.
Sivil toplum kuruluşları ile fikir alışverişinde bulunduklarını dile getiren Ak Parti İl Başkanı Çelebi Dursun,“Amacımız ortak akılı kullanarak ne üretebiliriz, Boğazlıyan’a ne getirebiliriz ve ne elde edebiliriz. Boğazlıyan hepimizin.
Sivil toplum kuruluşları ile ilçenin ekonomik, sosyal, siyasal ve kültürel konularıyla ilgili görüş alışverişinde bulunduklarını ifade eden Dursun, "Borsanın, geliştirdiği projelerle hem bölgemizdeki istihdama katkı sağlayan çok önemli çalışmalar içinde oldukların gördüm. Kendilerine başarılar diliyorum ve her zaman yanlarında olduklarını ifade ediyorum, dedi. 
Yönetim Kurulu Başkanı Harun Halıcı ise; Ak Parti Yozgat İl Başkanı Sayın Çelebi Dursun Beyfendiyi borsamızda ağırlamaktan çok mutlu oldum. Borsa olarak bölgemize katkı sağlayacağını düşündüğümüz projeleri kendisi ile paylaştık. Sayın Başkan, borsa olarak her türlü projemizde, bölge çiftçisinin ve tüccarının sorun ve beklentilerinde yanımızda olduğunu ifade etti. 
Halıcı; “Kendilerine bu nazik ziyaretlerinden dolayı tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ