MEZARLAR DİRİLER İÇİNDİR

Okuduğunuz haber
HAYALDİ GERÇEK OLDU

OCAK BAŞKANLARI BOĞAZLIYAN’DA BULUŞTU

Anasayfa   /    Güncel    /    HAYALDİ GERÇEK OLDU

HAYALDİ GERÇEK OLDU

Boğazlıyan’da eğitim öğretimlerini sürdüren öğrenci ve çocukların bir hayali daha gerçekle buluşturuldu. Boğazlıyan Kaymakamı Fatih Okumuş’un ev sahipliğinde gerçekleştirilen organizasyonda, çocuklar; ilçede görev yapan belediye başkanları, STK Temsilcileri, daire müdürleri ve müteşebbislerle tanışarak birlikte yemek yediler.

GÜNCEL      15 Kasim 2019 - 15:41     0

HAYALDİ GERÇEK OLDU

Boğazlıyan Kaymakamlığı dezavantajlı kişilerin hayallerini gerçekleştirmesi amacıyla hazırladığı "Bir Hayale Dokun" Projesinin kapsamında ilçede eğitim öğretimlerini gören çocuklar, Boğazlıyan bürokrasisi, siyasetçisi, iş insanları ve STK temsilcileri ile bir araya geldi.
İlçe Kaymakamı Fatih Okumuş’un ev sahipliğinde gerçekleşen organizasyon, Belediye Düğün Salonu’nda icra edildi.
Saat 13:30’da başlayan Boğazlıyan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği, “Bir hayale dokun, Bir Nefes bin soluk” projesi tanışma yemeğine Kaymakam Fatih Okumuş, Belediye Başkanı Gökhan Coşar, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Hüseyin Gedik, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Şahin, İlçe Müftüsü Atıf Akşit, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Şimşek, AK Parti İl Başkanı Çelebi Dursun, İl Başkan Yardımcısı Köksal Ustaoğlu, AK Parti Boğazlıyan İlçe Başkanı Osman Düğenci, CHP İlçe Başkanı Ahmet Peker, MHP İlçe Başkanı Ali Akol, İl Genel Meclis Üyeleri, Belde Belediye Başkanları, STK Temsilcileri, İş İnsanları, mahalle muhtarları, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasına müteakip, Kur-an’ı Kerim tilaveti okundu.
Katılımcılara hitaben bir konuşma yapan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, sözlerine; “pırıl pırıl evlatlarımız ile bir araya gelmemizde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diyerek başladı.
“Çocuklarımızın, gençlerimizin düşünüldüğü, onların içerisinde olduğu her çalışma, her proje bizim için en önemli kıymetli iştir” şeklinde konuşan Coşar, “Boğazlıyan Belediyesi olarak her zaman çocuklarımızın yanında olacağız. Sizler için atılan her güzel adım bizim için onurdur. Boğazlıyan bizim evimiz, memleketimiz, geleceğimiz” dedi.
Daha sonra söz alan İlçe Kaymakamı Fatih Okumuş, iki yıl önce başlatılan ve başarılı bir şekilde yürütülen “Bir hayale dokun, bir nefes bin soluk” projesinin çocukları hayallerine ulaştırmayı sürdüreceğini söyledi.
ilçede yaşayan hasta, yetim, öksüz, şehit ve gazi çocukları ile yaşlıların, günlük hayatta karşılaştıkları zorlukları unutturacak, hayatlarında fark oluşturacak "Bir Hayale Dokun" Projesi kapsamında bugün bir kez daha çocuklarla, öğrencilerle ve değerli katılımcılarla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Kaymakam Okumuş, konuşmasına müteakip masaları tek tek gezerek hem misafirlerle hem de çocuklarla ayrı ayrı ilgilendi.
Birlik ve beraberliğin, sevgi ve şefkatin ayyuka çıktığı programda; öğrenciler hayallerine bir kez daha ulaşmış oldu.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ