TMO'ların kapatılmasına tepki

Okuduğunuz haber
KILIÇASLAN: TAKOGRAFTA SÜRE ERTELENMELİ

SPOR SALONU YENİLENDİ

Anasayfa   /    Güncel    /    KILIÇASLAN: TAKOGRAFTA SÜRE ERTELENMELİ

KILIÇASLAN: TAKOGRAFTA SÜRE ERTELENMELİ

Adalet ve Kalkınma Partisi Yozgat Milletvekili ve AK Parti Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Avukat Yusuf Başer, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Boğazlıyan’da, ilçenin lokomotif kuruluşlarından birisi olan Boğazlıyan Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifini ziyaret etti.

GÜNCEL      09 Ocak 2020 - 00:16     0

KILIÇASLAN: TAKOGRAFTA SÜRE ERTELENMELİ

Adalet ve Kalkınma Partisi Yozgat Milletvekili ve AK Parti Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Avukat Yusuf Başer, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Boğazlıyan’da, ilçenin lokomotif kuruluşlarından birisi olan Boğazlıyan Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Kılıçaslan ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti. 
Milletvekili Başer’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kooperatif Başkanı Köksal Kılıçaslan, yeni yılla birlikte nakliyecilere zorunlu tutulan dijital takograf uygulamasında sürenin ertelenmesini istedi.
Dijital takograf uygulaması kapsamında önceden hazırlık yapılması gerektiğini belirten Başkan Kılıçaslan, e-Fatura uygulamasının iptal edilmesini istediklerini iletti.
Boğazlıyan Motorlu Taşıyıcıları Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Kılıçasla, kamyon sürücüsü ve nakliyecilerin taleplerini dinleyen Milletvekili Yusuf Başer, “Sıkıntılarını dinliyor, çözüm yolları için istişarelerde bulunuyoruz. Bileğinin hakkıyla rızkını temin eden, uzun ve çileli yollarda mücadele eden şoför kardeşlerimi saygı ve muhabbetle selamlıyorum’’ dedi.

Etiketler

#Yusuf Başer

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ