KILIÇASLAN: TAKOGRAFTA SÜRE ERTELENMELİ

Okuduğunuz haber
SPOR SALONU YENİLENDİ

'DİJİTAL TAKOGRAF' TEPKİSİ

Anasayfa   /    Güncel    /    SPOR SALONU YENİLENDİ

SPOR SALONU YENİLENDİ

Boğazlıyan Kapalı Spor Salonunun bakım onarımı tamamlandı. Orta Anadolu Kalkınma Ajansına sunulan proje ile bir süredir bakımda olan spor salonunda gençler ve Boğazlıyan halkı artık daha temiz bir ortamda spor yapma imkanına kavuştu.

GÜNCEL      09 Ocak 2020 - 00:17     0

SPOR SALONU YENİLENDİ

Boğazlıyan Gençlik ve Spor Müdürlüğüne ait spor salonunun bakım ve onarım işleri tamamlandı.
1981 yılında yapılan ve geçen 39 yıl içerisinde zamanla yıpranan spor salonu Orta Anadolu Kalkınma Ajansına sunulan proje ile yenilendi.  Spor salonunun zemini, tribünleri ve doğalgaz bağlantısı yapılarak radyan sistem ısınma sistemi de yapılan salonda soyunma odalarının üstü de yapıldı. 
Semt sahası, 500 kişilik Tribün, Kay kay pisti, Go-kart pisti, yürüyüş yolu, kondüsyon aletleri, Fitnes Salonu, Spinbike, tırmanma duvarı, kamelya, skorbord vb. Orta Anadolu Kalkınma Ajansına sunulan projeler sonucunda yapılan spor salonuna ayrıca 2019 Yılı içerisinde Spor Toto Teşkilat Başkanlığınca  Spor Salonunun dış cephesi boyandı. Camları ve kapıları değişerek, Elektrik panosu yenilendi. WC.'ler ve zemin fayans yapılarak, kanalizasyona bağlantı yapıldı.
Boğazlıyan Gençlik ve Spor Müdürü Ömer Aynalı, spor salonunun tamamen faaliyete geçtiğini belirterek "Kışın soğuk gününde sıcak bir ortamda spor salonumuzda öğrencilerimiz, gençlerimiz ve halkımız her türlü sportif faaliyetlerini yapabiliyorlar. Spor salonumuz ve fitness salonumuz her zaman spor yapmak isteyenlere kapılarımız sonuna kadar açıktır" dedi. 
Aynalı "Spor Salonumuzun bakım ve onarımının yapılmasında bizlere destek veren Cumhurbaşkanı Yardımcısı sayın Fuat Oktay'a, Gençlik ve Spor Bakanlığı Bütçe ve Tesisler Genel Müdürü Ahmet Dilsiz'e Boğazlıyan Kaymakamı Fatih Okumuş'a Belediye Başkanı Gökhan Coşar'a Belediye Başkan Yardımcısı Feramuz Bozoğlu'na İl Spor Müdürü Rasim Parlak'a AK Parti İlçe Başkanı Osman Düğenci  ile Karayolları Şefi Ali Halat'a ve spor tesislerimizde çalışan personele teşekkür ederim" diye konuştu.

Etiketler

#Boğazlıyan

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ