UZUNLU’DA FUAR ŞENLİĞİ

Okuduğunuz haber
JANDARMA EKİPLERİ DOĞAYA YEM BIRAKTI

BOĞAZLIYAN ANADOLU LİSESİ VATAN ŞAİRİNİ UNUTMADI

Anasayfa   /    Güncel    /    Jandarma ekipleri doğaya yem bıraktı

Jandarma ekipleri doğaya yem bıraktı

Yozgat’ta İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kar örtüsü altında yiyecek bulmakta güçlük çeken yaban hayvanları ve sokak hayvanları için doğaya ekmek ve buğday bıraktı.

GÜNCEL      27 Aralik 2021 - 23:01     0

Jandarma ekipleri doğaya yem bıraktı

Yozgat’ta etkili olan kar yağışının ardından jandarma ekipleri, kar örtüsü altında yiyecek bulmakta zorlanan yaban hayvanlarını unutmadı. Kuşlar için buğday, yaban ve sokak hayvanları için mama ve ekmek temin eden jandarma ekipleri, yerleşim alanı dışında bulunan bölgelere yiyecekleri bıraktı. Buğdayı kuşların görebileceği açık alana serpen ekipler, ekmekleri de ağaç dallarına astı.
Recepli köyünde yaşayan Davut Akgül, “Jandarmamız halkın yanında olduğu gibi hayvanlarımıza da sahip çıkıyorlar. Kendileri her zaman bizim yanımızdalar. Bugün de böyle bir etkinlik düzenlediler, onlara teşekkür ediyorum. Bugünde sokak hayvanlarını besleyip kuşları yemledik” dedi.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ