Jandarma ekipleri doğaya yem bıraktı

Okuduğunuz haber
BOĞAZLIYAN ANADOLU LİSESİ VATAN ŞAİRİNİ UNUTMADI

ESLEM FATMA’YA UMUT OL

Anasayfa   /    Güncel    /    BOĞAZLIYAN ANADOLU LİSESİ VATAN ŞAİRİNİ UNUTMADI

BOĞAZLIYAN ANADOLU LİSESİ VATAN ŞAİRİNİ UNUTMADI

İstiklal Marşı´mızın Kabulü ve İstiklal Marşı´mızın Şairi Mehmet Akif ERSOY´u anmak üzere, Boğazlıyan Anadolu Lisesi tarafından Konferans Salonu’nda bir program düzenlendi.

GÜNCEL      27 Aralik 2021 - 23:02     0

 BOĞAZLIYAN ANADOLU LİSESİ VATAN ŞAİRİNİ UNUTMADI

Düzenlenen programda Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Sinan Peker, günün anlam ve önemini belirten konuşmasına müteakip öğrenciler tarafından şiirler okudular.

Boğazlıyan Anadolu Lisesi tarafından Mehmet Akif Ersoy'u Anma Haftası kapsamında program düzenlendi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunuşuyla başlayan etkinlikte günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Sinan Peker yaptı.
Okul öğretmen ve öğrencilerin katıldığı anma programında konuşan Peker , "Mehmet Akif Ersoy, binlerce şehidimizin cephelerde savaştığı gibi, kalemiyle düşmanlarımızla savaşmış her zaman hakkın ve hakikatin yanında olmuştur. Mehmet Akif Ersoy zulüm ve işkenceye maruz kalan milletin içinden adeta bir ışık olarak doğmuştur" dedi.
Sinan Peker’in konuşmasının ardından "Mehmet Akif Ersoy'un Hayatı" isimli video bütün okul öğrencilere sınıflarında akıllı tahta yardımı ile izlettirildi. Öğrenciler tarafından "Günün Anlam ve Önemi" isimli konuşma gerçekleştirildi, "Uyan" isimli şiir okundu.
Program; “Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u vefat yıl dönümünde saygı ve rahmetle anıyoruz.Ve güzel bir söz ile sonlandırıyoruz” tamamlandı.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ