İŞ BANKASI'NDAN ÇİFTÇİ BULUŞMASI

Okuduğunuz haber
SIRÇALI’NIN GELECEĞİ PARLAK

ASIRLIK SORUNU COŞAR ÇÖZDÜ

Anasayfa   /    Güncel    /    SIRÇALI’NIN GELECEĞİ PARLAK

SIRÇALI’NIN GELECEĞİ PARLAK

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Sırçalı Beldesi’ndeki güçlü Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Parlak, yürüttüğü seçim çalışmasıyla gönülleri fethetmeye devam ediyor. Başkanlığı döneminde Sırçalı’nın en Parlak dönemini yaşayacağını söyleyen Parlak, “Önceliğimiz ve halkımızın beklentisi olan doğalgazı beldemize kavuşturacağız. Sosyal ve kültürel yatırımlarla Sırçalı’yı cazibe merkezi haline getireceğiz” dedi.

GÜNCEL      27 Aralik 2023 - 23:41     4

SIRÇALI’NIN GELECEĞİ PARLAK

Sırçalı Beldesi eşrafından, hayatını; eğitimli, kültürlü, ahlaklı, erdemli, vatansever ve üretken bir genç nesil yetiştirmek için vakfeden Mustafa Parlak, hemşehrilerinin yoğun taleplerine kayıtsız kalmayarak Milliyetçi Hareket Partisi’nden Belde Belediye Başkan Aday Adayı oldu.
Görev yaptığı Necmettin Yıldız Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nin gelişmesinde büyük emekleri bulunan, yeni bölümlerin açılması ve ekipmanların kazandırılmasında projelerin baş mimarı olarak bilinen Mustafa Parlak, şimdi de çok sevdiği Sırçalı’yı geliştirmek ve kalkındırmak için hazırladığı projeleri hayata geçirmek için kolları sıvadı.
Doğup büyüdüğü Belde’ye hizmet etmek için aday adayı olan ve başvuru dosyasını MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’a teslim eden Parlak, aday olup seçilmesi durumunda Sırçalı Beldesi’nin en aydınlık ve en parlak günleri yaşayacağını söyledi.
Sırçalı Beldesi’nin kurulduğu günden itibaren hizmet ve yatırımlardan yeterince istifade edemediğini dile getiren Mustafa Parlak,”Geri kalmışlığı bilgi, birikim ve tecrübemizle yapacağımız hizmet ve yatırımlarla kader olmaktan çıkartacağız. Hemşehrilerimin en çok istediği bizimde önceliğimiz olan doğalgazı Sırçalı’ya ulaştırmak inşallah bize nasip olacak” dedi.
Öncelikli hedeflerinin Sırçalı Beldesi’ni cazibe merkezi haline getirmek olduğunu, Belde’ye kazandırılacak sosyal ve kültürel yatırımlarla hem istihdam oluşturulacağını hem de uğrak yeri haline getirileceğini ifade eden MHP Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Parlak, açıklamasını daha sonra şöyle sürdürdü: “Gençlerimiz ve hanım kardeşlerimizin istihdamına önem vereceğiz. 
Sırçalımızın neye ihtiyacı olduğunu, halkımızın beklentilerini yakinen biliyorum. Boğazlıyan Fuat Oktay Organize Sanayi Bölgesi’nin Sırçalı’ya yakın olmasının büyük bir avantaj olduğunu belirten Mustafa Parlak, gerek istihdamda ve gerekse orada çalışacak olan insanları Sırçalı’ya çekecek sosyal ve kültürel yatırımlar yapacağız.
Gençlerimizi Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile açılacak kurslarla kalifiye hale getirip iş bulmalarını kolaylaştıracağız.
Gurbetçilerimizin Sırçalı’da hoşça vakitlerini geçirmeleri için sosyal donatı alanları yapacağız. Gelenek ve göreneklerimizi yeniden yeşertip halkımızın birlik ve beraberliklerinin daha da güçlenmesini sağlayacağız.
İnşallah yeni dönemde hep birlikte el ele vererek, doğalgaza kavuşmuş, sosyal ve kültürel yatırımlarla cazibe merkezi haline gelmiş bir Sırçalı’yı hep birlikte inşa edeceğiz.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

Toplam 4 yorum yapılmış.

Duran Eğerci
Yerinde bir başlık atılmış,en iyisini yapacağından eminim Mustafa hocamın.Sırçalı ve hocam için hayırlı olsun inşallah.
5 Ay önce
Ahmet baran
Sayin Belediye baskan adayi mustafa parlak beye basarilar diliyorum vizyonu ve caliskanligi ile baskan olarak en guzel hizmeti sunacagina inaniyorum
5 Ay önce
Soner Çelik
Hayırlı olsun, başarılar dilerim.
5 Ay önce
Zemze Korkmazyiğit
Mustafa hocam başarılar diliyorum.Beldemizi güzel yarinlar bekliyor.Kendisine güveniyor ve destekliyoruz.
5 Ay önce

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ