GÜREŞÇİLER KUPA İLE DÖNDÜ

Okuduğunuz haber
GAZAMIZ MÜBAREK OLSUN

İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ

Anasayfa   /    Güncel    /    GAZAMIZ MÜBAREK OLSUN

GAZAMIZ MÜBAREK OLSUN

Belediye Başkanı Coşar, Boğazlıyan halkımız tüm gücüyle devletimizin ve ordumuzun yanındadır

GÜNCEL      10 Ekim 2019 - 00:36     0

GAZAMIZ MÜBAREK OLSUN

Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, Barış Pınarı Harekatı’nı başlatan Kahraman Ordumuz’a güç ve kuvvet temennisinde bulundu. Coşar, Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın şahsında kahraman ordumuza, jandarma ve polis teşkilatımıza muvaffakiyetler diliyorum. Sefer bizden, zafer Allah'tan. Gazamız mübarek olsun. Rabbim ordumuzu muzaffer eylesin, ayaklarına taş değdirmesin” şeklinde konuştu. 

Barış Pınarı Harekatı’nı başlatan Kahraman Ordumuza güç ve kuvvet temennisinde bulunan Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, Türkiye'nin hedefi terör koridorunu yok etmek, barış koridorunu tesis etmektir. Cenab-ı Hak Mehmetçiğimizin yar ve yardımcısı olsun" dedi.
Sınır güvenliğini sağlamak üzere dün saat 16:00’da başlayan Barış Pınarı Harikatı’nda ordumuza güç ve kuvvet temennisinde bulunan Başkan Gökhan Coşar, “Birileri Atlantik ötesinden geliyorsa, birileri kuzeyden gelip bu coğrafyaya müdahale etmek istiyorsa, onların hepsinden önce bizim bu coğrafyada söz söyleme hakkımız var. 
Sınırlarımızın güvenliği, sınırlarımızın ötesinden başlıyor. Sanki bilinçli bir şekilde sınırlarımızın ötesinde oluşturulmaya çalışılan kaotik ve sisli ortamdan, sisler dağıldıktan sonra bambaşka bir tablo çıkarmak isteyenler var.
Türkiye bunu, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın büyük öngörüsüyle fark etti. Önce Pençe, Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı harekâtları yapıldı. Şimdi hepsinden daha kapsamlı bir sınır ötesi harekâta başlandı. Allah'ın izniyle bu harekât da başarıyla tamamlanınca, Akdeniz'den İran sınırına kadar güneyimiz güven altında olacak. Böylece sınır ötesinde Türkiye'yi tehdit eden unsurların gelişmesine fırsat verilmeyecek” şeklinde konuştu.
Belediye Başkanı Gökhan Coşar, sözlerini şu şekilde tamamladı: "Boğazlıyan halkımız, tüm gücüyle devletimizin ve ordumuzun yanındadır, arkasındadır. Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın şahsında kahraman ordumuza, jandarma ve polis teşkilatımıza muvaffakiyetler diliyorum. Cenab-ı Hak yar ve yardımcıları olsun" dedi.


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ