BOĞAZLIYAN ANADOLU LİSESİ VATAN ŞAİRİNİ UNUTMADI

Okuduğunuz haber
ESLEM FATMA’YA UMUT OL

ESNAFA İNDİRİM ÇAĞRISI

Anasayfa   /    Güncel    /    ESLEM FATMA’YA UMUT OL

ESLEM FATMA’YA UMUT OL

Boğazlıyan Belediyesi tarafından SMA hastalığı ile mücadele eden Eslem Fatma’ya destek olmak amacıyla Müzik Dinletisi Etkinliği düzenlenecek.

GÜNCEL      27 Aralik 2021 - 23:03     0

ESLEM FATMA’YA UMUT OL

Etkinlikten kazanılacak bütün gelirin Eslem Fatma’ya ulaştırılacağını duyurarak açıklama yapan Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, “Hep beraber dayanışmayı çoğaltıp el ele vererek umut olalım” dedi.
Başkan Coşar açıklamasının tamamında şu ifadelere yer verdi; “Bütün geliri SMA hastalığı ile mücadele eden minik yavrumuz Eslem Fatma’ya ulaştırılmak üzere düzenleyeceğimiz müzik dinletisi etkinliğinde sizleri de aramızda görmek istiyoruz. Hep beraber dayanışmayı çoğaltıp el ele vererek umut olalım. 5 Ocak Çarşamba 19.30’da Kongre ve Kültür Merkezi’nde.”

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ