ESLEM FATMA’YA UMUT OL

Okuduğunuz haber
ESNAFA İNDİRİM ÇAĞRISI

Sisteme katılanlara 600 lira verilecek

Anasayfa   /    Güncel    /    ESNAFA İNDİRİM ÇAĞRISI

ESNAFA İNDİRİM ÇAĞRISI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat İl Başkanı Tekin Irgatoğlu, yurt çapında başlatılan “Teşvik ve Katılım Kampanyasına” ilimiz esnafının da katılmasını istedi.

GÜNCEL      27 Aralik 2021 - 23:04     0

ESNAFA İNDİRİM ÇAĞRISI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat İl Başkanı Tekin Irgatoğlu, ilimiz esnaflarına ziyaretlerde bulunarak döviz kurundaki hareketlilik dolayısıyla halkın tükettiği temel ihtiyaç ürünlerinin fiyatlarında indirime gidilmesi için birlik çağrısı yaptı. Irgatoğlu ziyaretten sonra açıklamada bulunarak, “MHP olarak, halkın tükettiği temel ihtiyaç ürünlerinin fiyatlarında indirime gidilmesi için yurt çapında başlattığımız teşvik ve katılım kampanyamıza katılmaya, Yozgatlı esnaflarımızı davet ediyoruz” dedi.
İl Başkanı Irgatoğlu açıklamasında, “Bilindiği gibi ülkemiz ne zaman tam bağımsızlık hedefine yaklaşsa, teröre karşı ülke içinde ve dışında başarılar elde etse, üretimde, sanayide, teknolojide yenilikler ve büyük adımlar atsa ülkemizin bu bayraklaşmasına karşı devamlı iç ve dış cepheler oluşturulmuştur. Son olarak ekonomideki dövize bağlı spekülatif hareketler sonucu milletimizin alım gücü düşürülmüş, ekonomide olumsuz ve karamsar bir hava estirilmek istenmiştir. Bir takım fırsatçılar da spekülatif ortamdan faydalanıp temel ihtiyaç maddelerinin fiyatlarında aşırı artışlar yapmışlardır. Ancak kur korumalı TL vadeli mevduat sisteminin hayata geçirilmesiyle döviz kurunda uzun zamandır biriken spekülatif köpük temizlenmeye başlamıştır. Birkaç gün öncesine kadar hızına yetişilemeyen kur artışları, yeni mevduat sistemiyle dizginlenmiş, piyasalar hızla sakin bir havaya bürünmüştür. Piyasalarda beklenen güven yine hükümetten beklenen adımlarla sağlanmıştır. Ancak kurdaki düşüş hızı, kur bahane edilerek her alanda, her kalemde arttırılan fiyatların gerçek ve makul rakamlara indirilmesinde görülmemektedir. Kur reel değerlerine çekilirken; fiyatların, abartılı artışların sonlandırılması ve özellikle temel ihtiyaç maddeleri ile ilgili piyasa rakamlarının da gerçek değerlerine indirilmesi gerekmektedir. Artık herkesin, her kesimin elini taşın altına koymasının zamanı gelmiştir. Mal ve hizmet üreten, satan, pazarlayan firmalarımızın, şirketlerimizin, kurumlarımızın toplumsal rahatlama adına, temel ihtiyaçların fiyatlarında yüzde 2 ile 5 arasında indirime gitmeleri milli birlik ve dayanışmamızın manevi harcıdır. Bu bağlamda MHP teşkilatları olarak ülke çapında esnaflarımızla, üretici ve tüccarlarımızla, süpermarketlerimizle, sanayicilerimizle birebir görüşmekteyiz. MHP olarak, halkın tükettiği temel ihtiyaç ürünlerinin fiyatlarında indirime gidilmesi için yurt çapında başlattığımız Teşvik ve Katılım Kampanyamıza katılmaya, Yozgatlı esnaflarımızı davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Kaynak: MHP İl Başkanlığı

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ