GÜÇLÜYÜZ, BAŞARACAĞIZ!

Okuduğunuz haber
DERDİNİZİ BİLİYORUZ DERMAN OLMAYA GELİYORUZ

JANDARMADAN BAĞ EVİ OPERASYONU

Anasayfa   /    Güncel    /    DERDİNİZİ BİLİYORUZ DERMAN OLMAYA GELİYORUZ

DERDİNİZİ BİLİYORUZ DERMAN OLMAYA GELİYORUZ

Boğazlıyan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkan Adayı Volkan Yerlikaya:

GÜNCEL      22 Nisan 2021 - 00:20     0

DERDİNİZİ BİLİYORUZ  DERMAN OLMAYA GELİYORUZ

Boğazlıyanlı iş insanlarından; genç, girişimci ve tuttuğunu koparan bir isim olarak tanınan Volkan Yerlikaya, önümüzdeki ay yapılması düşünülen Boğazlıyan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif seçimine ekibiyle birlikte hummalı bir şekilde çalışıyor. Ziyaretlerinde sevgiyle karşılanan Yerlikaya, “Tüm esnaf ve sanatkarlarımızın sorun ve beklentilerini yakinen biliyoruz. Ekibimizle beraber derdinize derman olmaya geliyoruz” dedi.

Önümüzdeki ay içerisinde yapılması planlanan Boğazlıyan Esnaf ve Sanatkarları Kredi Kefalet Kooperatifi Başkan adaylığını açıklayan İş İnsanı Volkan Yerlikaya, kendisi gibi genç ve dinamik kadrosuyla hummalı bir şekilde çalışıyor.
Boğazlıyan’daki esnaf ve sanatkarın sıkıntılarını yakinen bildiğini anımsatan Başkan Adayı Yerlikaya, “Her ortağın kredi almasını kolaylaştıracak ve fazla ve yüksek ipotek sıkıntısından kurtaracağız” dedi.
Esnaf ve Sanatkarları Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ni sadece kredi veren kurum olmaktan kurtaracaklarını, genç ve girişimciye işyerlerini açabilmeleri noktasında büyük kolaylıklar sağlayacaklarını ifade eden Volkan Yerlikaya, “Büyüyen ve gelişen Boğazlıyan’ımızda el ele gönül gönüle vererek, Kooperatif’le birlikte esnaf ve sanatkarımızı da büyütmeye çalışacağız.
Esnaf ve sanatkarımızla sürekli istişare içerisinde olacak, onların da fikirlerini alarak Kooperatif olarak neler yapabiliriz noktasında fikir alışverişinde bulunacağız” şeklinde konuşan Başkan Adayı Volkan Yerlikaya, “Şeffaf bir yönetim anlayışıyla esnaf ve kefaleti gerçek gücüne kavuşturacağız.” Şeklinde konuştu.
Boğazlıyan Esnaf ve Sanatkarları Kredi Kefalet Kooperatifi Başkan Adayı Volkan Yerlikaya, açıklamasını daha sonra şöyle sürdürdü:

“Ekip arkadaşlarımızla beraber aday olduk, projelerimiz ortak aklın ürünü olacak. Şeffaf bir yönetim anlayışıyla esnaf ve kefaleti gerçek gücüne kavuşturacağız.
Kooperatif sadece para veren bir kurum halinden çıkacak, Boğazlıyan’ın önünü açan, Boğazlıyan’ı geliştiren hem esnaf hem de sanatkarımızın güçlenmesine katkıda bulunacak bir kurum haline getireceğiz.
Hiçbir ortağımızdan fazla ve yüksek ipotek almayacağız. Her ortağın kredi almasını kolaylaştıracağız. Esnafın zor zamanında yanında olacak ve ortakların makine ve araç alımlarında destekçisi olacağız.
Kredi limitlerinin yükseltilmesini sağlayarak, hem ortakların daha yüksek hem de daha fazla ortağın kredi almasını sağlayacağız. Esnafın karşısında değil her zaman yanında olacağız.
10 saniyelik seçim değil, esnafın hür ve özgürce kendi öz iradesiyle el kaldırma yöntemiyle değil demokrasinin gereği olan sandıkta gizli oy açık tasnif ile yapılmasını sağlayacağız.
Yeni işyeri açacak olan esnaflarımızın işyeri açmalarında yardımcı olacağız. Esnaflarımızla her zaman istişare içinde bulunacağız devamlı esnaflarımızı ziyaret edeceğiz.”

Haber Merkezi...

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ