Yenipazar göleti suyla tanıştı

Okuduğunuz haber
GÜÇLÜYÜZ, BAŞARACAĞIZ!

DERDİNİZİ BİLİYORUZ DERMAN OLMAYA GELİYORUZ

Anasayfa   /    Güncel    /    GÜÇLÜYÜZ, BAŞARACAĞIZ!

GÜÇLÜYÜZ, BAŞARACAĞIZ!

Boğazlıyan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkan Adayı Veteriner Hekim Mustafa Aykut Kolat, iddialı girdiği seçim çalışmasında esnaf ve sanatkarlara “can suyu” olacak projelerini açıkladı.

GÜNCEL      20 Nisan 2021 - 01:09     0

GÜÇLÜYÜZ, BAŞARACAĞIZ!

Boğazlıyan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif seçimine iddialı şekilde hazırlanan Başkan Adayı Veteriner Hekim Mustafa Aykut Kolat:

Seçilmesi durumunda esnaf ve sanatkarlar için yeni bir dönemin başlayacağını belirten Başkan Adayı Kolat,  Kooperatif anasözleşmesi çerçevesinde yeni işletme ve iştirakler kuracaklarını, sigorta ihtiyacı noktasında devreye girerek ortaklara yardımcı olacaklarını söyleyen Kolat, üyelere ulusal ve uluslar arası kredi sağlayabileceklerini belirterek, “Gücümüzün farkındayız ve başaracağız. Atamızın da dediği gibi elbette alemde bir hak vardır ve hak kuvvetin üstündedir” dedi.

Önümüzdeki aylarda yapılması planlanan Boğazlıyan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkan Adayı Veteriner Hekim Mustafa Aykut Kolat, yeni dönemde esnaf ve kefaletin kabuğunu kıracağını söyledi.
Kooperatif ana sözleşmesinde bir çok faaliyetlerin yapılabileceğini ancak 13 yıldır bunların hiçbirisinin gerçekleştirilmediğini söyleyen Başkan Adayı Veteriner Hekim Mustafa Aykut Kolat, ilk hedeflerinin yeni işletmeler ve iştirakler kurmak olarak özetledi.
“Güçlü Kooperatif, güçlü esnaf” düsturuyla hareket edeceklerini anımsatan Kolat, açıklamasını şöyle sürdürdü:
“Ortakların sigorta ihtiyacı noktasında her türlü devreye girebilir, mesleki ve sosyal tesis kurabilmek için fon oluşturabilir, üyelerine ulusal veya uluslar arası kuruluşlardan kredi sağlayabilir. 500.000 TL’ye kadar yatırım kredisi kullandırabilir, 1.000’den fazla üyeye sahip odamız 13 yılda bu faaliyetlerin hangisine şahit olmuştur.Tüm bunları yapmak için adayız.”
GİZLİ OYLAMA, AÇIK TASNİF İSTİYORUZ!
Seçme ve seçilme hakkının 87 yıldır uygulandığı ülkemde özgür iradesiyle baskı altında kalmadan insanları ayrıştırmadan ve ötekileştirmeden gizli oylama ve açık tasnif şeklinde bir seçim istediklerini kaydeden Boğazlıyan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkan Adayı Mustafa Aykut Kolat, açıklamasını şu şekilde sürdürdü:
“Demokrasinin uygulandığı ülkemde demokrasiye aykırı bir seçim istemiyoruz ve yaptırmayacağız.
Cesur, genç, üretken, ufku açık ve eğitimli kadromuzla yola çıktık.
Bizim yönetim anlayışımız aynı zamanda ortaklarımız olan esnaflarımızla birlikte yönetmek olacaktır. Tüm esnaf ve sanatkarlarımızın desteğini bekliyoruz. Rabbim çıktığımız bu yolda bizi muvaffak eylesin.
Gücümüzün farkındayız ve başaracağız. Atamızın da dediği gibi elbette alemde bir hak vardır ve hak kuvvetin üstündedir.”

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ