Çocuklar Dünya’nın nefesidir

Okuduğunuz haber
COŞKUYLA KUTLADIK

T TİPİ KAPALI VE AÇIK CEZAEVİ MÜDÜRLÜĞÜ

Anasayfa   /    Güncel    /    Coşkuyla kutladık

Coşkuyla kutladık

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Boğazlıyan'da coşkuyla kutlandı.

GÜNCEL      23 Nisan 2018 - 21:21     0

 Coşkuyla kutladık

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Boğazlıyan'da coşkuyla kutlandı.
Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başlayan kutlama etkinlikleri Şehir Stadyumu'nda devam etti. Programa Kaymakam Davut Sinanoğlu, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Murat Alkan, Belediye Başkanı Hamdi Erdal, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Şahin, İlçe Garnizon Komutanı Mehmet Fatih Kanbaz, daire müdürleri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı. Programda İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Şimşek, günün anlam ve önemine dair konuşma yaptı.
Daha sonra kürsüye gelen Gazipaşa İlkokulu 4/B sınıfı öğrencisi Zeynep Ataoğlu günün anlam ve önemini belirten konuşmasına müteakip, öğrenciler tarafından şiirler okundu.
Konuşmaların ve şiirlerin ardından öğrenciler tarafından sergilenen gösteriler katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı. 
Program okullar arası yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerin verilmesiyle sona erdi.


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ