ÇEDAŞ'tan 23 Nisan enerjisi

Okuduğunuz haber
ÇOCUKLAR DÜNYA’NIN NEFESİDİR

Coşkuyla kutladık

Anasayfa   /    Güncel    /    Çocuklar Dünya’nın nefesidir

Çocuklar Dünya’nın nefesidir

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrıma Yozgat'ta da coşkuyla kutlandı. 

GÜNCEL      23 Nisan 2018 - 21:20     0

Çocuklar Dünya’nın nefesidir

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrıma Yozgat'ta da coşkuyla kutlandı. 
Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başlayan kutlama etkinlikleri Bozok Ortaokulu bahçesinde devam etti. Programa Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, Belediye Başkanı Kazım Arslan, İl Emniyet Müdürü Seçkin Çengeloğlu, İl Jandarma Alay Komutanı Bilgihan Yeşilyurt, daire müdürleri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı. Programda İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, günün anlam ve önemine dair konuşma yaptı. 
23 Nisan coşkusunu bazı çocuklar düzenlenen etkinlikte coşkuyla kutlarken bazıları ise bu coşkudan haberdar olmasına rağmen eğitim masraflarını karşılamak için su ve pamuk şekeri satarak 23 Nisan'ı geçirdiler. 
Konuşmanın ardından öğrenciler tarafından okunan şiirler ve sergilenen gösteriler katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı. Yozgat'ta okullar arası yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerin verilmesiyle program sona erdi. 


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ