UZUNLU’DA HASRET BİTİYOR

Okuduğunuz haber
COŞAR’LA GURUR DUYUYORUZ

KAYMAKAM SERTTAŞ GÖREVE BAŞLADI

Anasayfa   /    Güncel    /    COŞAR’LA GURUR DUYUYORUZ

COŞAR’LA GURUR DUYUYORUZ

Belediye Başkanı Gökhan Coşar’ın Seçim İrtibat Bürosu açılışına katılan Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay’dan tam destek

GÜNCEL      19 Subat 2024 - 22:11     0

COŞAR’LA GURUR DUYUYORUZ

Şeker fabrikalarını; Türkiye’de sektörünün Lideri, Kayseri’nin Rol Modeli, İstihdam Üssü, Pancar üreticilerinin sığındığı Liman haline getiren Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, 5 yıl öncesinde olduğu gibi 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi’nde de Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar’a tam destek verdi. Başkan Akay, Belediye Başkanımız Gökhan Coşar’ın yanında olmaktan gurur duyacağımızı ifade ederek buradayız. Allah yolunu açık eylesin. İnşallah tamamına erdirsin” dedi.

Bünyesinde barındırdığı şeker fabrikaları ile Boğazlıyan ekonomisinin can damarı, ilçenin gelişip büyümesinde lokomotif rol üstlenen, istihdam ve ekonomiye sağladığı katkılarla Türkiye’de rol model olarak seçilen Kayseri Pancar Ekicileri Kooperitifi’nin Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay,  31 Mart Mahalli İdareler Seçimi öncesinde Boğazlıyan’a gelerek Belediye Başkanı Gökhan Coşar’a tam destek verdi.
AKAY’DAN COŞAR’A TAM DESTEK
Önceki gün Boğazlıyan ve çevre ilçelerdeki pancar üreticilerine el emeklerinin ve alın terlerinin karşılığının ödendiği günde ilçemize gelen Başkan Hüseyin Akay, Adalet ve Kalkınma Partisi Boğazlıyan Belediye ve Adayı Başkanı Gökhan Coşar’ın aynı gün gerçekleştirilen Seçim İrtibat Bürosu açılış törenine katıldı.
“COŞAR’IN BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NA 
DEVAM ETMESİNDE YARAR VAR”

Açılış töreninde alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde kürsüye davet edilen Başkan Hüseyin Akay, 2019 yılında yapılan Mahalli İdareler Seçimi’nde de Gökhan Coşar’ın Boğazlıyan’da başarılı bir Belediye Başkanı olacağına inandıklarını ve o zaman da yanında durduklarını ifade etti.
Akay, “5 yıllık icraatlarının sonucunda duruşu, çalışmaları sonucunda gördük ki, Boğazlıyan’da Gökhan Coşar’ın Belediye Başkanlığı’na devam etmesinde yarar var. Biz bunu canı gönülden istiyoruz. Canı gönülden temenni ediyoruz” dedi.
AK Parti İl Başkanı Çelebi Altıntaş’ın konuşmasında Başkan Coşar’ın yapmış olduğu hizmetlerin bir kısmını tek tek sıraladığını anımsatan Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Boğazlıyan’a Organize Sanayi Bölgesi’nin yapılıyor olmasının bile tek başına Gökhan Coşar’ın 5 yıl daha Belediye Başkanlığı yapması için yeterli bir hizmet olduğunu söyledi.
COŞAR’IN YANINDA OLMAKTAN GURUR DUYUYORUZ
“Biz bu hayırlı tevafukta Gökhan Coşar Belediye Başkanımızın yanında olmaktan gurur duyacağımızı ifade ederek buradayız. Allah yolunu açık eylesin. İnşallah tamamına erdirsin” temennisinde bulunan Başkan Hüseyin Akay, konuşmasını daha sonra şöyle sürdürdü:
“Çok saygıdeğer Yozgat Milletvekilimiz, AK Parti Yozgat İl Başkanı, ilçe başkanlarımız, Boğazlıyan Belediye Başkanı başta olmak üzere belediye başkanlarımız, saygıdeğer hanımefendiler, beyefendiler, aziz çiftçi kardeşlerim, sevgili Boğazlıyanlılar öncelikle hepinizi saygıyla, muhabbetle selamlıyorum.
Güzel bir tevafukla buradayız. Bugün pancar bedellerinin ödenme sırası Boğazlıyan’da idi. Biz de aziz çiftçilerimize hayırlı, bereketli olsun demek için burada idik. Çünkü onların alın terinin, el emeğinin karşılığının ödendiği bir gün. Üstelik zorlukların, sıkıntıların içerisinde, şekerin satılmadığı bir zamanda bizim çalışma sahamız içerisinde, Kayseri, Boğazlıyan ve Turhal Şeker Fabrikalarımızın bölgesinde 4 milyar 500 milyon TL. gibi bir bedel çiftçilerimize ödenecekti. Şekerin satılmadığı bir ortamda bunun hazırlığı yapıldı ve ödenmeye başlamıştı. Bugün 4’üncü gündü. Çiftçilerimize hayırlı olsun demek için buraya kadar gelmişken tevafuk oldu.
Değerli Belediye Başkanımız Gökhan Coşar, 5 sene önce de biz Gökhan Coşar’ın Boğazlıyan’da başarılı bir Belediye Başkanı olacağına inanıyorduk, o zaman yanında durmuştuk, elimizden geldiği kadar destek vermeye çalışmıştık. 5 yıllık icraatlarının sonucunda duruşu, çalışmaları sonucunda gördük ki, Boğazlıyan’da Gökhan Coşar’ın Belediye Başkanlığı’na devam etmesinde yarar var. Biz bunu canı gönülden istiyoruz. Canı gönülden temenni ediyoruz. 
Burada İl Başkanımız hizmetleri sıralamaya çalıştı, elbette hepsi bir birinden değerli ama sadece tek başına öbürleri olmasa bile Boğazlıyan’a Organize Sanayi Bölgesi’nin yapılıyor olması, bunun için göstermiş olduğu gayret ve ortaya koymuş olduğu başarı tek başına 5 yıl daha Belediye Başkanlığı yapması için yeter.
Biz bu hayırlı tevafukta Gökhan Coşar Belediye Başkanımızın yanında olmaktan gurur duyacağımızı ifade ederek buradayız. Allah yolunu açık eylesin. İnşallah tamamına erdirsin. 31 Mart seçimlerinin bütün ülkemize, Türkiye’mize, Kayseri, Yozgat, Sivas’a ve bütün çalışma alanımızdaki ilçelerimize, beldelerimize, köylerimize özellikle Boğazlıyan’a hayırlı olmasını temenni ediyorum. 
İnşallah kazasız belasız, gürültüsüz, kavgasız Türk Milleti’ne yakışır bir vakarla bu seçimleri idrak ederiz ve hayırlı sonuçları elde ederiz. 
Ben başarılar diliyor, hayırlı uğurlu olsun dileklerimi iletiyor saygı ve muhabbetle hepinizi selamlıyorum. “
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ