ÖZDAĞ BOĞAZLIYAN’A GELİYOR

Okuduğunuz haber
UZUNLU’DA HASRET BİTİYOR

COŞAR’LA GURUR DUYUYORUZ

Anasayfa   /    Güncel    /    UZUNLU’DA HASRET BİTİYOR

UZUNLU’DA HASRET BİTİYOR

Boğazlıyan’ın en gözde beldelerinden birisi olan Uzunlu’da AK Parti Belediye Başkan Adayı Mustafa Uçar’ın Seçim Koordinasyon Merkezi açılış töreni gövde gösterisine dönüştü. AK Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Boğazlıyan Belediye Başkanı ve Adayı Gökhan Coşar, AK Parti İlçe Başkanı Osman Düğenci’nin katıldığı açılış töreninde verilen mesajlar Başkan Adayı Mustafa Uçar’ın gücüne güç kattı.

GÜNCEL      19 Subat 2024 - 22:10     0

UZUNLU’DA HASRET BİTİYOR

Belediye eski Başkanı Turan Koç’la birlikte İktidar Belediyeciliği ile tanışan ve 2009-2019 yılları arasında almış olduğu hizmet ve yatırımlarla ismi Beldelerin Sultanı olarak anılan Uzunlu’daki Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı adeta gövde gösterisine dönüştü.
Adalet ve Kalkınma Partisi tarafından Uzunlu Belediye Başkanı Adayı olarak Mustafa Uçar’ın açıklanması sonrasında, “Uzunlu Uçar Diyor” sloganları atan Belde halkı, önceki günki açılışa da yoğun katılım sağladı.
Belde’nin en merkezi yerinde bulunan Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına Adalet ve Kalkınma Partisi Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, Ak Parti Boğazlıyan İlçe Başkanı Osman Düğenci, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile çok sayıda Uzunlu halkı katıldı.
Dualar eşliğinde açılan Seçim Koordinasyon Merkezi’nin kurdelasını kesen hazirun Başkan Adayı Mustafa Uçar’a hayırlı uğurlu olsun dileklerini ileterek, sadece seçim sürecinde değil, her zaman destekçisi olacaklarını söylediler.
Belediye Başkan Adayı Mustafa Uçar, açılış sonrasında yaptığı konuşmada katılımcılara teşekkür ederek, “Bugün sadece Seçim Koordinasyon Merkezimizin açılışını gerçekleştirmekle kalmıyor, aynı zamanda Uzunlumuz için aydınlık bir geleceğin ilk adımını atıyoruz. Biz hemşehrilerimiz arasında hiçbir ayrım yapmıyoruz. Her bir hemşehrimizin fikrine değer veriyor, görüş farklılıklarını en büyük gücümüz olarak görüyoruz. 
Size bu anlayışla hizmet edeceğimizin sözünü veriyorum. Önümüzdeki dönemde beldemizi sosyal ve ekonomik anlamda daha ileri taşıyacak projelere imza atacağız. Gençlerimize daha fazla fırsat sunacak, kadınlarımızın sosyal hayatta daha aktif roller üstlenmelerini sağlayacak, çocuklarımız için daha güvenli ve güzel yeşil alanlar oluşturacağız. Eğitimden sağlığa, spordan kültür ve sanata, her alanda kaliteli hizmet anlayışımızı sizlerle buluşturacağız. 
Hemşehrilerimizin desteğiyle, daha yaşanılabilir, modern, estetik bir Uzunlu’yu hep birlikte inşa edeceğiz. Biz diyoruz ki, ‘hasret bitiyor, vakit geldi’. 
İrtibat büromuz, sizlerin evi. Burada dostluk var, burada huzur var, burada güven var, BURADA UZUNLU VAR…” şeklinde konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ