ÇELİKER’DEN BÜYÜK DESTEK

Okuduğunuz haber
BOĞAZLIYAN OKTAY’I BEKLİYOR

YARINLAR DAHA GÜZEL OLACAK!

Anasayfa   /    Güncel    /    BOĞAZLIYAN OKTAY’I BEKLİYOR

BOĞAZLIYAN OKTAY’I BEKLİYOR

Cumhurbaşkanı Yardımcımız, Medar-ı İftiharımız sayın Fuat Oktay’ın bir dizi açılış ve ziyaretlerde bulunmak üzere Yozgat Merkez başta olmak üzere Aydıncık ve Çekerek ilçelerini de gidecek olması, Boğazlıyan halkını beklentiye sevk etti. Sayın Fuat Oktay’ı ilçemizde ağırlamaktan duyacakları memnuniyeti dile getiren Boğazlıyan halkı, “Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ziyaret ettiği Boğazlıyan’ımızda Cumhurbaşkanı Yardımcımız sayın Fuat Oktay’ı da ağırlamak isteriz” dedi.

GÜNCEL      19 Subat 2019 - 00:15     0

 BOĞAZLIYAN OKTAY’I BEKLİYOR

 2014 Mahalli İdareler seçimi sonrasında dönemin Başbakanı, şimdiki Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı ağırlayan Boğazlıyan halkı, şimdi de Cumhurbaşkanı Yardımcısı sayın Fuat Oktay’ı bekliyor.
Sayın Oktay’ın bir dizi ziyaret ve açılışlarda bulunmak üzere Perşembe günü Yozgat’a, akabinde de Aydıncık ve Çekerek’e gidecek olmasını fırsat bilen Boğazlıyan halkı, sayın Oktay’ın Boğazlıyan’ı da gündemine alacak olmasının şimdiden heyecanını yaşıyor.
AK Partili Belediye’den sonra hizmet ve yatırımlara kavuşan, yüzyıllık hayallerin bu dönemde gerçekleşmesine yol açan AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarını sunan Boğazlıyanlılar, Oktay’ın ilçeyi ziyaret etmesiyle birlikte, kalkınmada yeni bir ivmenin yakalanacağına olan inançlarını dile getiriyor.
Sayın Oktay’ı Boğazlıyan’da ağırlamaktan onur duyacaklarını dile getiren Boğazlıyanlılar, “Medar-ı iftiharımız, hemşerimiz Cumhurbaşkanı Yardımcımız sayın Fuat Oktay Beyefendi, bizlerin taleplerini geri çevirmeyeceğine inanıyor ve en kısa sürede Boğazlıyan’ı da gündeme almasını bekliyoruz” diye konuştu.

Etiketler

#Fuat Oktay

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ