BEYOĞLU UNLU MAMULLERİ’NE GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Okuduğunuz haber
BOĞAZLIYAN SENİNLE GURUR DUYUYOR

İLÇE PROTOKOLÜNDEN ANLAMLI İFTAR

Anasayfa   /    Güncel    /    BOĞAZLIYAN SENİNLE GURUR DUYUYOR

BOĞAZLIYAN SENİNLE GURUR DUYUYOR

Belediye Başkanı ve Adayı Gökhan Coşar, Belediye personeli ile bir araya geldi. Kültür Merkezi’nde atılan sloganlar salonu inletti.

GÜNCEL      11 Mart 2024 - 23:56     0

BOĞAZLIYAN SENİNLE GURUR DUYUYOR

Boğazlıyan Belediye Başkanı ve Adayı Gökhan Coşar, 5 yıl süreyle mesai arkadaşlığı yaptığı belediye personeli ile Kongre ve Kültür Merkezi’nde bir araya geldi. “Boğazlıyan’a kazandırılan onlarca eser ve hizmetlerde emeğiniz, alın teriniz var” diyen Başkan ve Adayı Coşar, “Ben hepinize teşekkür ediyor, sizlerle gurur duyuyorum” dedi. Maaş ödeyemeyen, hizmet üretemeyen, suyu bağlayamayan, sokakları çamurdan geçilmeyen bir Belediye’den bugünlere gelindiğini anımsatan Başkan ve Adayı Gökhan Coşar, “Bugün Belediye’yi nereden nereye getirdiğimizin en büyük ispatı sizlersiniz” sözü sonrası personel “Boğazlıyan seninle gurur duyuyor” sloganları ile adeta salonu inletti.

Boğazlıyan Belediye Başkanı ve Adayı Gökhan Coşar, Belediye Encümenleri Ömer Faruk Özalp, Uğur Paşaoğlu, Şükrü Çetindağ ve Zafer Aygüner ile birlikte Belediye ve şirketlerde görev yapan personel ile bir araya geldi.
Boğazlıyan Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi’ni önemli müjdelerin de verildiği birliktelikte zaman zaman duygusal anlar yaşandı.
Belediye Başkanı ve Adayı Gökhan Coşar, sözlerine; “Birçoğunuzla belediye başkanı olmadan, birçoğunuzla da belediye başkanı olduktan sonra tanıştık. Başkanlık görevim sürecinde hiçbirinizi bir diğerinden ayırmadım. Hepiniz kardeşim, mesai arkadaşım ve yoldaşım oldunuz. Kiminiz sahada elleri çamurlu, kiminiz yağan yağmurda sırım sıklam, kiminiz sahada güleryüzlü beni her alanda temsil ettiniz. Özellikle 5 yıl süresince alanda, sahada, parklarda beni temsil ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diyerek başladı.
5 yıl Belediye Başkanlığı sürecinde Boğazlıyan’a kazandırılan eserlerde her bir belediye personelinin de emeğinin olduğunu anımsatan Başkan ve Adayı Coşar, “Bu eserleri kazandırırken hep birlikte yaptık. Benimle beraber gece gündüz çalışan, yaptığımız projelerde emekleri olan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.
Biz Boğazlıyan Belediyesi olarak arkadaşlarımızla birlikte çok büyük projelere imza attık. Bunlardan bir tanesi Organize Sanayi Bölgesi. Kreşimiz, Sağlık Ocağı, 112 Acil Servis, kütüphanemiz, kültür merkezimiz, gasilhanemiz, taziye evi,  cenaze hizmetlerimiz, yapılan camilerimiz, yaşlı bakım merkezimiz gibi birçok hizmetlerimiz var. Önümüzdeki dönemde de birçok hizmetleri ilçemizle buluşturacağız” dedi.
EN BÜYÜK HAYALİM GERÇEKLE BULUŞTU
2019 Mahalli İdareler Seçimi öncesi en büyük hayalim dediği Organize Sanayi Bölgesi’ni Türkiye’de rekor sayılacak günde Boğazlıyan’a kazandırarak hayalleri gerçekle buluşturan Belediye Başkanı ve Adayı Gökhan Coşar, “En büyük projemiz olan ve Türkiye’de rekor sayılacak günde kurulumunu gerçekleştirdiğimiz Organize Sanayi Bölgesi’ni ilçemize kazandırmak için gecemizi gündüzümüze kattık. Bazı hemşehrilerimiz Organize Sanayi Bölgesi sanki çok kolay kuruluyormuş, bunu ilçeye kazandırmak çok kolaymış gibi konuşarak işi küçültmeye çalışıyor. Ben Organize Sanayi Bölgesi’ni küçülttürmem ve de kimseye yedirmem” şeklinde konuştu.
BELEDİYECİLİK VİZYONUNU ÜST SEVCİYEYE TAŞIDIK
Boğazlıyan Belediye Başkanı ve Adayı Gökhan Coşar, konuşmasını daha sonra şöyle sürdürdü:
“Boğazlıyan Belediyesi’nin amacı nedir, Boğazlıyan’a hizmet etmek. Ama biz ne yaptık, Belediyecilik vizyonunu bir üst seviyeye taşıdık. Organize Sanayi Bölgesi ile birlikte bir yanda kreşimiz, bir yanda yaşlı bakım evimiz, bir yanda kütüphanemiz gibi eserler ekledik. Bunları yaparken istihdam sayısını da artırdık.
Yozgat’taki yaşlı ve bakımevinde 256 personel çalışıyor. Bu istihdamı göz önünde bulundurursanız ne kadar önemli bir eseri Boğazlıyan’a kazandırdığımız daha iyi anlaşılacaktır. Bizler, sizlerle birlikte olmaktan, beraber çalışmaktan dolayı arkadaşlarımızla birlikte gurur duyuyoruz. İyi ki benim mesai arkadaşımsınız.
İCRAATLARIMIZA ONLARIN HAYALLERİ BİLE YETİŞEMEZ
Bizim icraatlarımıza inanın onların hayalleri bile yetişemez. Eser siyasetine devam edeceğiz. 2’nci ve 3’üncü kreşimizi en kısa sürede inşaa edeceğiz. İçinde bulunduğumuz sinema salonunun ikincisini yapacağız. Bunun gibi onlarca projemiz var, onların da müjdesini çok yakında paylaşacağım. 
Hepinize en içten, en samimi duygularımla teşekkür ediyorum.”
ANKETLERDE FARKIMIZ BİLE FARK ATIYOR
Boğazlıyan’da yapılan anket sonucuna göre seçimi farklı bir şekilde kazandıklarını, 2019 yılında ortaya çıkan farkın bile yüzde 50-60 oranında fark olacağını söyleyen Coşar, “Öyle bir kazanacağız ki, Boğazlıyan’da hiç kimse kaybetmeyecek” dedi.
2024 Mahalli İdareler Seçimi’nde de Boğazlıyan Belediyesi’nin AK Parti Belediyeciliği’ne devam edeceğini ve hizmet ve eser belediyeciliği ile hizmet ve yatırımların artarak devam edeceğini belirten Başkan ve Adayı Coşar, 
“Bizim sahada tarafsız yaptırdığımız anketler var. Bu sonucu da sizlerle paylaşmak istiyorum. Seçimi çok farklı bir şekilde kazanıyoruz. Geçtiğimiz dönemdeki aldığımız farkın yüzde 50-60’ı gibi fark gözüküyor. Ben şimdiden Boğazlıyan Belediyesi’ni AK Parti Belediyeciliği ile hizmet ve eser belediyeciliği ile devam edeceğini şimdiden buradan ilan ediyorum. 
Boğazlıyan Belediyesi, demek ki şu anda salonumuzu dolduran sizleri çalıştırabiliyor, bu kadar insana maaş verebiliyor. Yani bizim arkadaşlarımızla beraber Boğazlıyan Belediyesi’ni nereye getirdiğimizin ispatı burada. 
İçinde bulunduğumuz Kültür Merkezi bizim kazandırdığımız eserlerimizden bir tanesi. Ve şu anda hep birlikte aynı çatı altında bulunuyoruz. İşte bizim Belediyeyi ne kadar doğru yönettiğimizi, belediyeyi ne kadar ileriye götürdüğümüzü ve daha ileriye götüreceğimizi görüyorum. Arkadaşlarımız birlikte daha da ileriye taşıyacağız” diye konuştu.
Biliyorsunuz bizim Belediyemizde ve şirketlerimizde personellerimiz var. Ağırlıklı olarak şirketlerimizde çalışıyorlar.
BOĞAZLIYAN SENİNLE GURUR DUYUYOR
Belediye Başkanı ve Adayı Gökhan Coşar, konuşmasına müteakip Belediye çalışanlarına verdiği müjde, salonda büyük yankı buldu. Konuşması sık sık alkışlarla ve tezahüratlarla kesilen Coşar, belediye personeli ve şirket çalışanlarının sosyal haklarını daha da iyileştirecek sendikal anlaşmayı huzurda imzaladı.
Ayın 15’inden itibaren maaşların yüzde 25 artacağını ve sendikal haklardan her bir personelin yararlanacağını ifade eden Başkan Coşar, “Hepinize hayırlı uğurlu olsun. İyi ki varsınız. Attığımız imzalarla bütün şirket çalışanlarımızın sendikal haklarını vermiş bulunmaktayız. Önümüzdeki ayın 15’ınden itibaren maaşlara yüzde 25 zam olacak. Bununla birlikte bazı sosyal hakları da verdik. Bunlardan bir kısmı yakacak yardımı, sosyal yardım paketi, ramazan ve kurban bayramı ikramiyeleri gibi devam ediyor. 
Şunu tekrar ifade etmek istiyorum. Boğazlıyan Belediyesi’nin encümen arkadaşlarımızla beraber nereden nereye getirdiğimizin en büyük ispatı sizlersiniz.
Bizler maaş ödeyemeyen bir Belediyeden, su bağlanamayan bir Boğazlıyan’dan, yollarda çamuru olan bir Boğazlıyan’dan bugün için içinde bulunduğumuz salonunu yapabilen, yaşlı bakım merkezini, kreşini, kütüphanesini yapabilen, yollarını yapabilen, gönüllere köprü yapabilen bir belediye oluşturduk. 
Hepinize çok teşekkür ediyorum. 
Öyle bir kazanacağız ki, Boğazlıyan’da herkes kazanacak” diye konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ