BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NDA 9 PARTİ İL GENEL’DE 17 PARTİ YARIŞACAK

Okuduğunuz haber
BEYOĞLU UNLU MAMULLERİ’NE GÖRKEMLİ AÇILIŞ

BOĞAZLIYAN SENİNLE GURUR DUYUYOR

Anasayfa   /    Güncel    /    BEYOĞLU UNLU MAMULLERİ’NE GÖRKEMLİ AÇILIŞ

BEYOĞLU UNLU MAMULLERİ’NE GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Boğazlıyan'daki modern ve nezih işletmeler arasında yerini alan Beyoğlu  Unlu Mamülleri, Cumartesi günü düzenlenen törenle dualar eşliğinde hizmete açıldı.

GÜNCEL      11 Mart 2024 - 23:55     0

BEYOĞLU UNLU MAMULLERİ’NE GÖRKEMLİ AÇILIŞ

 Farklı konseptiyle ilk günden dikkatleri üzerine çeken Beyoğlu Unlu Mamulleri, ekmek çeşitlerinin yanısıra, pastacılık ve börek alanında da birbirinden güzel ve değişik lezzetler sunuyor.

Baba mesleğini devam ettiren Emrah Paşaoğlu ve ortağı iş insanı Harun Manyas ile güçlerini birleştirerek, Cumhuriyet Meydanı Şevket Hokkaömeroğlu Bulvarı üzerindeki yeni işyerini görkemli bir törenle açtı.
Hafta sonu gerçekleştirilen törene, Milliyetçi Hareket Partisi Yozgat Milletvekili İ. Ethem Sedef, Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, Yenipazar Belediye Başkanı Menderes Baran,  Ak Parti Boğazlıyan İlçe Başkanı Osman Düğenci, STK Başkanları ve çok sayıda Boğazlıyan halkı katıldı. 
Okunan Kur'an-ı Kerim ve dualar sonrasında kurdelası Belediye Başkanı Gökhan Coşar tarafından kesilen işletme, Boğazlıyan'daki modern ve nezih mekanlar arasındaki yerini almış oldu.
İlk günden ilgi odağı haline gelen Beyoğlu Unlu Mamulleri İşletmecileri Emrah Paşaoğlu ve Harun Manyas ilçemize nezih, ferah ve bol çeşitli unlu mamülleri kazandırmanın haklı gururunu yaşadıklarını belirterek, Boğazlıyan'a yakışır bir konseptte hizmet vereceklerini kaydetti.
Unlu Mamülleri'nin yanısıra, müşterilere kahvaltıdan pasta, kuru pasta, su böreği, açma gibi onlarca alternatif yiyecek sunulacağını hatırlattı.
Su böreğinin şimdiden çok büyük rağbet gördüğünü anımsatan Paşaoğlu ve Manyas, "Amacımız kaliteyi ucuza satmaktır. Önceliğimiz az kazançla bol müşteri memnuniyetidir" dedi.
Beyoğlu Unlu Mamülleri, açılış sonrasında işletme sahibi Emrah Paşaoğlu ve Harun Manyas tarafından gezdirildi. İşyeri yeni yerindeki yeni konseptiyle protokol ve davetliler tarafından çok beğenildi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ