AKAY, BAKAN PAKDEMİRLİ İLE GÖRÜŞTÜ

Okuduğunuz haber
BOĞAZLIYAN DAHA EMNİYET’Lİ OLACAK

TEŞKİLATLAR GÖZDEN GEÇİRİLDİ!

Anasayfa   /    Güncel    /    BOĞAZLIYAN DAHA EMNİYET’Lİ OLACAK

BOĞAZLIYAN DAHA EMNİYET’Lİ OLACAK

İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu’nun talimatları ve destekleriyle Boğazlıyan’da yapımına başlanan İlçe Emniyet Müdürlüğü binasında çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

GÜNCEL      13 Eylül 2021 - 22:34     0

BOĞAZLIYAN DAHA  EMNİYET’Lİ OLACAK

Belediye Başkanı Coşar, “Vatandaşlarımıza daha kaliteli ve etkin hizmet sunacak yeni İlçe Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası 2022 yılında bitirilmesi planlanıyor. İlçemiz hizmetlerin en iyisini hak ediyor, yeni yatırımlar ilçemize hayırlı olsun” dedi.
Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, inşaatın yapıldığı alanı ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Sahayı gezen ve projeyi inceleyen Başkan Coşar, yeni emniyet binasının ilçe adına önemli bir yatırım olduğuna vurgu yaparak, hayırlı olmasını diledi.
Boğazlıyan’da yeni emniyet müdürlüğü binasının tamamlanması ile birlikte vatandaşlara daha kaliteli ve etkin hizmet sunacak.
Yeni İlçe Emniyet Müdürlüğü binası 2022 yılının Ağustos ayında teslim edilmesi planlanıyor.
“Başkan Coşar, İnşaat Alanını İnceledi”
Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, yapımına başlanılan yeni Boğazlıyan Emniyet Müdürlüğü inşaat alanında incelemelerde bulundu.
Başkan Coşar, yaptığı açıklamada; “Hemşehrilerimize daha iyi hizmet verebilmek adına ilçemize kazandırılan Emniyet Müdürlüğü yeni hizmet binası proje alanını ziyaret ederek, yapılan çalışmaları yerinde inceledik. İlçemiz hizmetlerin en iyisini hak ediyor, yeni yatırımlar ilçemize hayırlı olsun” dedi.
“İlçemize bir yatırımı daha kazandırmanın gururunu yaşıyoruz” diyen Başkan Coşar, “Vatandaşlarımıza daha kaliteli ve etkin hizmet sunacak yeni İlçe Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası Emniyet teşkilatımıza, ilçemize ve tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Emniyet Müdürlüğü yeni hizmet binasına taşınması ile beraber emniyet mensuplarımız daha rahat ve konforlu bir ortamda ilçemize asayiş ve diğer hizmetlerini devam ettirecek. Yeni İlçe Emniyet Müdürlüğü binası 2022 yılının Ağustos ayında teslim edilmesi planlanıyor” açıklamasında bulundu.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ