BOĞAZLIYAN DAHA EMNİYET’Lİ OLACAK

Okuduğunuz haber
TEŞKİLATLAR GÖZDEN GEÇİRİLDİ!

HASTANEYE YENİ BAŞHEKİM

Anasayfa   /    Güncel    /    TEŞKİLATLAR GÖZDEN GEÇİRİLDİ!

TEŞKİLATLAR GÖZDEN GEÇİRİLDİ!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in Yozgat ve ilçelerine yapmış olduğu ziyaretler sonrası, kulislerde birkaç ilçe teşkilatının gözden çıkarıldığı konuşuluyor. 2023 öncesi yol haritasının belirlenmesi, yapılmış veya yapılacak çalışmaların değerlendirildiği toplantılarda; Genel Merkez’e yapılan şikayetlerin de değerlendirildiği görüşmelerde bazı ilçe teşkilatlarının kısa süre içerisinde değiştirileceğine vurgu yapılıyor.

GÜNCEL      13 Eylül 2021 - 22:35     0

 TEŞKİLATLAR GÖZDEN GEÇİRİLDİ!

Bir dizi ziyaretler, incelemeler ve değerlendirmelerde bulunmak üzere Yozgat’a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Belediye Başkanları, İl ve İlçe Teşkilatları, Kadın ve Gençlik Kolları Teşkilatları’nın yanı sıra İl Genel Meclis Üyeleriyle bir araya gelerek toplantılar gerçekleştirdi.
2023 yılı öncesi yol haritasının belirlenmesi, yapılmış ve yapılacak çalışmaların değerlendirdiği toplantılarda teşkilatların performansların da değerlendirildiği öğrenildi.
AK Parti Genel Merkezi’ne yapılan şikayetlerin de masaya yatırıldığı ve bazı ilçe teşkilatlarının uyarıldığı, bir kaçının ise değişeceği ileri sürüldü.
TEŞKİLATLARIN PERFORMANSI DEĞERLENDİRİLDİ
Gerçekleştirilen istişare toplantılarında; teşkilatçılık faaliyetlerine devam ediliyor mu, vatandaşla görüşmeler yapılıyor mu, mahalle meclisleri, halk buluşmaları, esnaf buluşmaları gerçekleştiriliyor mu, çözüm noktasında neler yapılıyor,  Sayın Cumhurbaşkanı’nın ifade ettiği gibi gönül belediyeciliği şuuruyla hizmetler aksatmadan sürdürülüyor mu konularında fikir alışverişinde bulunulduğu öğrenildi.
Ayrıca; performansları düşük olan, halktan uzak görüntü çizen teşkilatların uyarıldığı ve bazı teşkilatların değişimi için düğmeye basıldığı gelen haberler arasında yer aldı.
DEĞERLENDİRME YAPTIK
AK Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer, Kandemir’in ziyaretine ilişkin şu değerlendirmeyi yaptı: “İl teşkilatımız, İlçe teşkilatlarımız, Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız ile bir araya gelerek 2023 öncesi yol haritamızı, yapılmış ve yapılacak çalışmaları değerlendirdik.
Teşkilat Başkanı Kandemir ile yapılan çalışmaları gözden geçirdik. Bu tür ziyaretler ilimize önemli katkılar sağlıyor. Bu anlamda siyasilerimizi, teşkilat başkanlarımız Yozgat’ta ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Ayrıca bu tür ziyaretler teşkilatlarımızı dinç ve dinamik tutma açısından da fayda sağlıyor. Sayın Kandemir’e, Yozgat’ta yapılan çalışmalar hakkında da bilgilendirdik. Gençlik kolları, kadın kollarımızla bir araya geldik. Sonrasında ilçe başkanları bazında toplantılar yaptık. Genel bir değerlendirme ile AK davamızı daha ileriye nasıl taşıyabiliriz noktasında çalışmalar yaptık.”

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ