GAZİLER GÜNÜ KUTLANACAK

Okuduğunuz haber
BOĞAZLIYAN’DA BÜYÜK ACI

BARAN: YOLUNUZ, YOLUMUZDUR

Anasayfa   /    Güncel    /    BOĞAZLIYAN’DA BÜYÜK ACI

BOĞAZLIYAN’DA BÜYÜK ACI

Cumhuriyet Halk Partisi Boğazlıyan İlçe Teşkilatı eski Başkanlarından Veli Şahin’in Damadı Tarsus Adliyesi’nde görevli Hakim İrfan Saraç ve Kızı Emre Saraç, Manisa’nın Salihli ilçesinde geçirdikleri trafik kazasında hayatlarını kaybetti. 11 yaşındaki biricik evlatları Uygar Saraç ise yaralandı. Acı haber Şahin Ailesi başta olmak üzere Boğazlıyan halkını yasa boğdu.

GÜNCEL      18 Eylül 2023 - 22:49     0

BOĞAZLIYAN’DA BÜYÜK ACI

Manisa’nın Salihli ilçesinde meydana gelen trafik kazası Boğazlıyan’ı yasa boğdu.
Edinilen bilgiye göre; önceki gün Turgutlu’dan Salihli yönünde 35 BZ 527 plakalı otomobil ile seyir halinde bulunan İrfan Saraç, direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeride geçerek, Bekir Ali Er (53) yönetimindeki 35 ANY 976 plakalı TIR’a çarptı.
Otomobil sürücüsü İrfan Saraç (47) ile yanında bulunan eşi Emre Saraç (43) hayatını kaybetti, çocukları Uygar Saraç ise yaralandı. TIR şoförü Bekir Ali Er ise kazayı yara almadan atlattı. Kazada yaralanan Uygar Saraç’ın sağlık durumunun iyi olduğu ve tedavisinin sürdüğü bildirildi.
SARAÇ SİVAS’TA TOPRAĞA VERİLDİ
Mersin'in Tarsus ilçesinde görev yapan hakim Saraç'ın (47) cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından Şarkışla ilçesi Örtülü köyüne getirildi.
Saraç'ın cenazesi köy mezarlığında düzenlenen törenin ardından defnedildi.
Cenaze törenine Saraç'ın ailesi, Sivas Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uğurlu, Hakimler Savcılar Kurulu Genel Sekreter Yardımcısı Sinan Ekici, Sivas Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyon Başkanı Ahmet Soycan, Tarsus Adliyesi Adalet Komisyonu Başkanı Orhan Gündoğdu, Şarkışla Kaymakamı Samet Öztürk, Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, meslektaşları ve vatandaşlar katıldı.
Saraç'ın eşi Emre Saraç'ın (43) cenazesinin ise memleketi İzmir'de toprağa verildiği öğrenildi.
BAKAN TUNÇ'TAN TAZİYE MESAJI
Kazanın ardından Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medya hesabından yayınladığı taziye mesajında, "Tarsus Hakimi İrfan Saraç ve eşi Emre Saraç'ın Manisa'nın Salihli ilçesinde geçirdikleri elim trafik kazasında vefat ettiklerini üzülerek öğrendim. Merhum Hakimimize ve merhume eşine Allah'tan rahmet yakınlarına ve yargı camiamıza başsağlığı diliyorum. Mekanları cennet olsun. Kazada yaralanan evlatları Uygar yavrumuza da acil şifalar diliyorum" ifadelerini kullandı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
ŞAHİN YASA BÜRÜNDÜ
Manisa’nın Salihli İlçesinde meydana gelen elim trafik kazasında hem damadını hem de kızını kaybeden Veli Şahin’in evinde ise yas vardı. Her iki defin işlemi sonrası Boğazlıyan’a dönen Şahin, evinde taziyeleri kabul etti.
Boğazlıyan halkının akın ettiği taziye evinde Şahin Ailesine başsağlığı dileğinde bulunuldu, dualar okunarak mekanları Cennet olsun dileğinde bulunuldu.


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ