BOĞAZLIYAN’DA BÜYÜK ACI

Okuduğunuz haber
BARAN: YOLUNUZ, YOLUMUZDUR

VATAN SİZLERE MİNNETTAR

Anasayfa   /    Güncel    /    BARAN: YOLUNUZ, YOLUMUZDUR

BARAN: YOLUNUZ, YOLUMUZDUR

Yenipazar Beldesi’nde kimsenin ayağı çamur olmayacak

GÜNCEL      18 Eylül 2023 - 22:50     0

BARAN: YOLUNUZ, YOLUMUZDUR

Göreve seçildiği günden itibaren tüm mesaisini belde halkı için harcayan Yenipazar Belediye Başkanı Menderes Baran, “Hiçbir hemşehrimin ayağı çamur olmasın” düşüncesiyle başlattığı yol çalışmalarında sona geldi. Yenipazar, Ömerli, Yaraş ve Aşağı Sarıkaya Yukarı Sarıkaya arasında bulunan yolu baştan aşağıya yenileyen Başkan Baran, “Halkımızın yolu, yolumuzdur. Tüm imkanlarımızı sevgili hemşehrimizin rahatı, huzuru ve mutluluğu için seferber etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

4 yıllık sürede yapmış olduğu hizmet ve yatırımlarla Belde halkının gönlünde taht kuran Yenipazar Belediye Başkanı Menderes Baran, yaklaşan kış mevsimi öncesinde Belediye’nin tüm imkanlarını ve araçlarını yol için seferber etti.
Görevde bulunduğu süre içerisinde halkın ihtiyaç ve beklentilerini gideren, beldeyi sosyal, kültürel hizmetlerle buluşturan Başkan Baran, yaklaşan kış sezonunu öncesinde belde ve mahalle yollarını gündeme aldı.
Yozgat İl Özel İdaresi Genel Sekterliği ile işbirliği yaparak araç ve ekipmanları Yenipazar’a gelmesini sağlayan Başkan Menderes Baran, Belediye imkanlarıyla birlikte Yenipazar, Ömerli, Yaraş ve Aşağı Sarıkaya, Yukarı Sarıkaya arasında bulunan ulaşım ağını baştan aşağıya yeniledi.
Yolların bir an önce bitirilmesi için İl Özel İdaresi, Yenipazar Belediyesi’nin araçlarıyla birlikte kendi özel tırlarını da seferber eden Başkan Baran, çalışmaları başladığı günden bitirilinceye kadar takip etti.
BELDE HALKI BARAN’A DUACI
Yılların yorgunluğunu taşıyan yollar için mücadele eden ve ayakları çamur olmaması için çalışan Belediye Başkanı Menderes Baran’a teşekkür eden Belde halkı, “Allah sizden razı olsun. Bizleri büyük sıkıntılardan kurtardınız. İyi ki varsınız” diye dua ettiler.
Başkan Baran da, “Bizler sizlere hizmet için buradayız. Yolunuz, yolumuzdur. Sizlerin desteği ve dualarıyla yürüttüğümüz çalışmaları tamamladık. Rabbim kaza bela vermesin. Allah sizlerden de razı olsun” dedi.
Başkan Baran, yol yapım çalışmalarında katkılarını, desteklerini ve emeklerini esirgemeyen İl Özel İdaresi ekiplerine ayrı ayrı teşekkür etti.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ