REİS MÜJDELERLE GELDİ

Okuduğunuz haber
BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜYÜZ

YAMAÇLI’DA ALTINTAŞ SEVGİSİ

Anasayfa   /    Güncel    /    BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜYÜZ

BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜYÜZ

31 Mart mahalli idareler seçimi öncesi Ovakent Beldesi’nde, birlik ve beraberliğin en güzel örneği yaşanıyor. AK Parti Belediye Başkan Adayı Yusuf Büyük’ü hanelerinde misafir etmek için birbiriyle yarışan sevenleri, hem geçmişten günümüze doyumsuz sohbetlere dalıyor, hem de Ovakent’in dünü, bugünü ve yarınlarını konuşuyor.

GÜNCEL      28 Subat 2019 - 00:07     0

BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜYÜZ

 31 Mart yerel seçimleri, Ovakent’te birlik ve beraberliğe vesile oldu. Hoşgörünün, tevazunun ve samimiyetin hakim olduğu Belde’de, AK Parti Belediye Başkan Adayı Yusuf Büyük’e destek olan hemşerileri, seçimleri fırsat bilerek bir geleneğin yaşamasına da vesile oluyor.
Belediye Başkan Adayı Büyük’ü davet eden ve hanelerini açan sevenleri, Belde’nin ileri gelenlerinin de bulunduğu ortamda hem sohbet ediyor, hem de geleceği konuşuyor.
HERŞEY OVAKENT İÇİN
Adalet ve Kalkınma Partisi Ovakent Belediye Başkan Adayı Yusuf Büyük’ün, “Tevazu, samimiyet ve gayret” ile yürüttüğü seçim çalışmalarına destek veren Ovakent halkı, bir an olsun yalnız bırakmıyor.
 “Huzur, hoşgörü, istikrar ve istihdamı” önceleyen Başkan Adayı Yusuf Büyük, yarınları daha aydınlık, gelişmiş ve yaşanabilir bir Ovakent için yola çıktıklarını söyledi.
“Memleket işi gönül işi” şeklinde konuşan AK Parti Ovakent Belediye Başkan Adayı Yusuf Büyük, “Bu kutlu hizmet yolunda bizleri destekleyen hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum. Bizler hep birlikte Ovakent’iz. 
BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜYÜZ
Ben ve ekibimi gönül hanelerine misafir eden, dertleşmeye, kucaklaşmaya fırsat veren halkımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Samimi muhabbetlerinizi, ilgi ve desteklerinizi hiçbir zaman esirgemedeniz. Bizleri bağrınıza basarak gönül muhabbetlerinize ortak ettiniz. İnşallah, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da tevazuyla samimiyetle sizlerle buluşmaya devam edeceğiz.
Adım adım, sokak sokak gönül belediyeciliği anlayışımızla gönüllere dokunacak, birliğimizle “Biz” olarak güçlü adımlarla hep beraber yürüyeceğiz. Sizlere hizmet sevdamızı hep birlikte taçlandıracağız” diye konuştu.


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ