BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜYÜZ

Okuduğunuz haber
YAMAÇLI’DA ALTINTAŞ SEVGİSİ

BOĞAZLIYAN’I İSTİYORUM

Anasayfa   /    Siyaset    /    YAMAÇLI’DA ALTINTAŞ SEVGİSİ

YAMAÇLI’DA ALTINTAŞ SEVGİSİ

31 Mart yerel seçimleri Yamaçlı Beldesi’nde birlik ve beraberliğe vesile oluyor. Adalet ve Kalkınma Partisi Belediye Başkan Adayı Şaban Altıntaş’ın seçim irtibat bürosunu hınca hınç dolduran sevenleri, bir geleneğin yaşamasına da aracılık ediyor. Her gün bir kişinin sponsorluğunda verilen akşam yemeğinde bir araya gelen yüzlerce Yamaçlılı, Şaban Altıntaş’a destek vererek, “Seni Başkan Yapacağız” diyor.

SİYASET      28 Subat 2019 - 00:08     0

YAMAÇLI’DA ALTINTAŞ SEVGİSİ

Adalet ve Kalkınma Partisi Yamaçlı Belediye Başkan Adayı Şaban Altıntaş’a destek çığ gibi büyüyor. 
Yozgat’ın en büyük beldelerinden birisi olan Yamaçlı Beldesi’nde seçimi fırsata çeviren halk, gönülden destekledikleri AK Parti Belediye Başkan Adayı Şaban Altıntaş’ın seçim irtibat bürosunu adeta mesken tuttu.
Gün içerisinde irtibat bürosunu hınca hınç dolduran Yamaçlılılar, hem Altıntaş’a destek veriyor hem de birlik ve beraberliklerini yaptıkları hoş sohbetlerle artırıyorlar.
HERŞEY YAMAÇLI İÇİN
Gazetemiz muhabirleri, önceki gün Altıntaş’ın seçim irtibat bürosunu ziyaret ederek Yamaçlı halkıyla konuştu. 
Seçimlerin gelip geçici olduğunu ancak birlik ve beraberliğin baki kalacağının altını çizen vatandaşlar, “Bizler AK Parti Belediye Başkanı Adayı Şaban Altıntaş’ı destekliyor ve onun Başkan olması için çalışıyoruz. Biliyoruz ki, İktidar Partisi’nden seçilen bir Belediye Başkanı’nın eli daha güçlüdür. Bizler de beldemizin daha fazla gelişip büyümesi, hak ettiği hizmet ve yatırımlardan en fazla istifade etmesi için Altıntaş’ın yanında ve destekçisiyiz. 
Açıklamış olduğu projeler, Beldemizin yıllardır ihtiyaç duyduğu hizmetlerdir. Genç, dinamik, heyecanlı, projeci ve beldemiz halkı tarafından sevilip sayılan Bir Yiğit olan Şaban Altıntaş ile Yamaçlı Beldemiz büyük mesafe alacaktır” dedi.
İrtibat bürosunu hınca hınç dolduran Yamaçlılar, kendi aralarında imece usülu yaparak kaybolmaya yüztutmuş bir geleneği de yaşatıyor.
EL ELE, GÖNÜL GÖNÜLE BİR SEÇİM
Seçimlerin sadece adayların meselesi olmadığını, adayların Belde’ye hizmet kazandırmak, beldenin ihtiyaçlarını karşılamak için çalıştıklarını ifade eden vatandaşlar, “Bu sadece adayların değil duyarlı seçmenlerin de görevi olmalıdır. Sandığa gidince vereceğimiz oy, 5 yıllık geleceğimizi şekillendirecektir. Birlik ve beraberlik içerisinde daha güzel ve yaşanabilir bir Yamaçlı için el ele, gönül gönüle vererek bu seçim sürecini hep birlikte tamamlayacağız.
Şaban Altıntaş’ın Belediye Başkanı olmasını çok istiyoruz ve inşallah da öyle olacak. Seçim irtibat bürosunu dolduran hemşerilerimizle hoş sohbetler, geçmişten anılar, büyüklerimizin hatıratlarını dinliyoruz. 
Sohbetlerin bölünmemesi için akşam yemeklerini ve çeşitli ikramları da imece usulü ile yapıyoruz. Her gün bir kardeşimizin sporsorluğunda buraya gelen hemşerilerimize yemek ve çeşitli ikramlarda bulunuyoruz. 
BAŞKA YAMAÇLI YOK
Bizlerin geleceğini şekillendirecek, daha rahat ve huzurlu bir ortamda yaşamamıza vesile olacak olan adayımıza maddi ve manevi destek olmak hepimizin görevi. Biliyoruz ki, başka bir Yamaçlı yok.”
Seçim irtibat bürosuna gelen hemşerilerini kapıda karşılayan Belediye Başkan Adayı Şaban Altıntaş, burada seçim havası yok. Birlik ve beraberlik içerisinde kardeşçe bir ortam var. Yamaçlımızın dünü, bugünü ve yarını ile ilgili bir çok fikir alışverişinde bulunuyoruz. Yamaçlı beldemizi daha güzel yarınlara nasıl ulaştırabiliriz bunları konuşuyoruz.
Allah hepsinden razı olsun. Bizlere destek olan hemşerilerimizi mahcup etmeyeceğiz. Her şey daha güzel Yamaçlı için.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ