ÖĞRENCİLERDEN MERHAMET ÖRNEĞİ

Okuduğunuz haber
BİR HAYALİ CİHAN DEĞER

KONGRE BİRLİĞE VESİLE OLACAK

Anasayfa   /    Güncel    /    BİR HAYALİ CİHAN DEĞER

BİR HAYALİ CİHAN DEĞER

Boğazlıyan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce hazırlanan, “Bir hayale dokun” projesi kapsamında; dezevantajlı öğrencilerin hayalleri bir kez daha gerçekle buluşturuldu. “Bir hayale dokun, Bir Nefes bin soluk” çerçevesinde tanışma yemeğinde bürokrasiyle bir araya gelen öğrencilerin talepleri bir bir yerine getirilirken, çocukların mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

GÜNCEL      09 Aralik 2019 - 22:13     0

BİR HAYALİ CİHAN DEĞER

 Göreve başladığı günden itibaren sosyal ve kültürel hizmetlere ağırlık veren Boğazlıyan Kaymakamı Fatih Okumuş, yaklaşık iki yıldır yürütülen “Bir hayale dokun” projesi kapsamında dezavantajlı öğrencileri hediye yağmuruna tuttu.
ilçede yaşayan hasta, yetim, öksüz, şehit ve gazi çocukları ile yaşlıların, günlük hayatta karşılaştıkları zorlukları unutturacak, hayatlarında fark oluşturacak "Bir Hayale Dokun" Projesi kapsamında dün bir kez daha çocuklarla, öğrencilerle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşayan Kaymakam Okumuş, “Bir hayale dokun, Bir Nefes bin soluk” kapsamında öğrencilerle teker teker tanışarak isteklerini not alarak, hayalleri gerçekle buluşturdu.
Necmettin Yıldız MTAL Konferans Salonu’nda gerçekleşen programa; İlçe Kaymakamı Fatih Okumuş, Belediye Başkanı Gökhan Coşar, Boğazlıyan Cumhuriyet Başsavcısı Murat Şahin, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Hüseyin Gedik, Jandarma Bölük Komutanı Teğmen Kamil Çaylı, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Şimşek, İlçe Müftüsü Atıf Akşit, Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Okan Tanın, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ümmiye Saygın Çelik, Sosyal Hizmetler İlçe Müdürü Sevda Şahin, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Turan Kaya, Okul Müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Birlik ve beraberliğin, sevgi ve şefkatin ayyuka çıktığı programda konuşan Kaymakam Fatih Okumuş, "İlçedeki dezavantajlı çocuklarımızla görüştük, 'Onlara; anne ve babanız yaşasaydı sizin için ne almasını isterdiniz?' diye sorduk. Çocuklarımız da bize bisiklet, oyuncak araba, gibi bazı taleplerini ilettiler. Biz de elimizdeki imkanlarla taleplerini karşıladık. Çocuklarımızın bu mutluluğunu sizlerle de paylaşmak istedik" dedi.
Program; öğrencilere hayalini kurduğu hediyelerin takdim edilmesiyle son buldu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ