BİR HAYALİ CİHAN DEĞER

Okuduğunuz haber
KONGRE BİRLİĞE VESİLE OLACAK

FLAŞ BOĞAZLIYAN İÇİN PATLAYACAK

Anasayfa   /    Güncel    /    KONGRE BİRLİĞE VESİLE OLACAK

KONGRE BİRLİĞE VESİLE OLACAK

CHP Boğazlıyan İlçe Teşkilatı Olağan Genel Kurulu 21 Aralık’ta yapılacak

GÜNCEL      13 Aralik 2019 - 14:07     0

KONGRE BİRLİĞE VESİLE OLACAK

Delege seçimlerini tamamlayan Cumhuriyet Halk Partisi Boğazlıyan İlçe Teşkilatı, Olağan Genel Kurulu’nu 21 Aralık 2019 tarihinde gerçekleştirecek. İlçe Başkanı Ahmet Peker, delege seçim sürecinin şeffaf ve yüksek katılımla gerçekleştirildiğini söyleyerek, “Olağan kongremizde partimizi daha da güçlendirmek, yeni bir heyecan ve anlayışla daha ileri hedeflere taşımak hedefimizdir. Gün birlik ve beraberlik günüdür” dedi.

CHP Boğazlıyan İlçe Başkanı Ahmet Peker; “Delege seçimlerinde demokratik bir seçim havası yaşadık. Delege seçimleri için her mahalleye sandık kurarak, tüm üyelerimize tek tek haber verdik. Şeffaf, katılımcı bir seçim olması için tüm gayreti gösteriyoruz. Olağan kongremizde partimizi daha da güçlendirmek, yeni bir heyecan ve anlayışla daha ileri hedeflere taşımak hedefimizdir. Gün birlik ve beraberlik günüdür” dedi.
Boğazlıyan da kongre takvim süreci devam eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Boğazlıyan İlçe Örgütü delege seçimlerinin ardından şimdide kongre heyecanı yaşıyor.
CHP Boğazlıyan İlçe Başkanı Ahmet Peker, CHP Boğazlıyan ilçe teşkilatı olağan genel kurulunun 21 Aralık 2019 tarihinde yapılacağını söyledi.
Başkan Peker, delege seçimlerinde yaşanan heyecanın CHP’nin ayak sesleri olduğunu belirterek, “Delege seçimlerinde demokratik bir seçim havası yaşadık. Delege seçimleri için her mahalleye sandık kurduk. Tüm üyelerimize tek tek haber verdik. Şeffaf, katılımcı bir seçim olması için tüm gayreti gösteriyoruz. Seçimlerin ilçemize ve Cumhuriyet Halk Partimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
CHP DE KONGRE SEÇİMİ HEYECANI YAŞANIYOR
CHP Boğazlıyan İlçe kongresinde oy kullanacak mahalle delegelerinin belirlenmesi için her mahallede oluşturulan sandık kurullarında CHP’li üyeler oy kullandı. 21 Aralık 2019 tarihinde yapılacak olan  kongrede, yeni başkanını seçmek için delegesini belirleyen CHP de kongre seçimi heyecanı yaşanıyor.
BAŞKAN PEKER; GÜN BİRLİK VE BERABERLİK GÜNÜDÜR
CHP İlçe Başkanı Ahmet Peker, CHP İlçe kongresini de yaptıktan sonra seçimden güçlenerek çıkacak CHP’nin önümüzdeki 2023 genel ve 2024’de yapılacak seçimlere hazırlanarak genelde ve yerelde iktidar olmak için çalışacaklarını söyledi.
Başkan Peker, “Parti olarak öncelikli hedefimiz yerel ve genel seçimlerde iktidar olmak. Bundan böyle ayrışmalara, dargınlıklara, kırgınlıklara kişisel çekişmelere son verip ‘Ben ve Sen’ yerine biz anlayışıyla birlik beraberlik içinde çalışarak seçimlere hazırlanacağız. Partimizi daha ileriye taşıyacağız. Delege ve kongre seçimlerimizin tüm partililerimize şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Delege seçimleri sorunsuz geçti. Kongre de partimizi daha da güçlendirmek, yeni bir heyecan ve anlayışla daha ileri hedeflere taşımak hedefimizdir. Yapılacak kongrenin dostluk kardeşlik içerisinde partimizin demokratik geleneklerine uygun bir şekilde tamamlanacağına yürekten inanıyorum” diye konuştu.
BASKIN SEÇİM İDDİALARININ ASLI YOK
CHP Boğazlıyan İlçe Başkanı Ahmet Peker, delege seçimleri ile ilgili olarak baskın seçim ve kahvehanede yapıldığı iddialarının ortaya atıldığı söylemlerinin asılsız olduğunu belirterek, “Kongre takvimi sürecimiz 30 Eylül tarihinde açıklandı. Genel olarak seçmenin ayağına gidildi. Bu söylemlerin aslı kesinlikle yoktur” dedi.
BU PARTİNİN SAHİBİ ÜYELERDİR
Başkan Peker, açıklamasında şunları ifade etti.
“Türkiye genelinde olağan kongre takvimi 30 Eylül 2019 tarihinde CHP Genel Merkezi’nce tüm teşkilatlara duyuruldu. Ayrıca  İlçemizde sosyal medya ve yerel ve ulusal basında da paylaşıldı. Takvim gereği 21-27 Ekim tarihleri arasında ilçe başkanlığımızda üye çizelgeleri askıya çıkartıldı.
Bu sürece ilaveten ayrıca CHP İl Başkanımız sayın Abdullah Yaşar’ın özel ricası ile üç gün daha askıda kalmıştır.
Boğazlıyan tarihinde ilk kez il başkanlığı gözetiminde genelge “2019/2 (31.10.2019) ve 2019/3 (06.11.2019)” tarihleri doğrultusunda yerelde, mahallelerde seçmenin ayağına gidilerek tüm üyelere delegeler seçtirilmiştir.
Bu partinin sahibi üyelerdir. Bizler emanetçiyiz. Üyeler kendi mahallesinde kendi delegesini seçti. Boğazlıyan da kongre takvimi süreci içerisinde son iki günde yapıldı.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ