Boğazlıyan İcra Müdürlüğü

Okuduğunuz haber
ÖĞRENCİLERDEN MERHAMET ÖRNEĞİ

BİR HAYALİ CİHAN DEĞER

Anasayfa   /    Güncel    /    ÖĞRENCİLERDEN MERHAMET ÖRNEĞİ

ÖĞRENCİLERDEN MERHAMET ÖRNEĞİ

Yapmış oldukları sosyal ve kültürel aktivitelerle farkındalık oluşturan Boğazlıyan Cemil Çiçek Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, havaların soğumasıyla birlikte üşüyen köpeğe kaban giydirerek, en güzel merhamet örneği sergiledi. Öğrencilerin davranışlarını pencereden gözlemleyen Okul Müdürü Serdar Şimşek, davranışlarından dolayı tebrik etti.

GÜNCEL      09 Aralik 2019 - 22:12     0

ÖĞRENCİLERDEN MERHAMET ÖRNEĞİ

“Merhamet etmeyene merhamet olunmaz” Atasözü, Boğazlıyan Cemil Çiçek Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından bir kez daha vücud buldu.
Havaların soğumasıyla birlikte kendisine barınak bulamayan sokak köpeği, önceki gün okul bahçesine sığındı. Üşüdüğü ve aç olduğunu davranışlarıyla belli eden sokak köpeğine, sahip çıkan öğrenciler üzerlerinden çıkardığı kabanı köpeğe giydirerek ısınmasını sağladı.
Kantinden aldıkları sütleri de köpeğe veren ve öğrencileri pencereden takip eden Okul Müdürü Serdar Keskin, hepsini hareketlerinden dolayı tek tek tebrik etti.
Sosyal medyaya da yansıyan görüntüler, takipçiler tarafından büyük takdir topladı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ