KEMALİYE’YE TECRÜBELİ ADAY

Okuduğunuz haber
BİR DEĞERİ DAHA KAYBETTİK

YILDIZ TARIM’A GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Anasayfa   /    Güncel    /    BİR DEĞERİ DAHA KAYBETTİK

BİR DEĞERİ DAHA KAYBETTİK

Boğazlıyan eşrafından, Eroğlu Alışveriş Merkezi sahiplerinden, bilgeliği, hayırseverliği ve hayır öğütlülüğü ile anılan Recep Eroğlu’nun, Hakk’ın rahmetine kavuşması ilçeyi hüzne bürüdü. 

GÜNCEL      19 Subat 2024 - 22:07     0

BİR DEĞERİ DAHA KAYBETTİK

Gıda sektöründeki çeşitliliği ve ucuzluğu ile herkesin takdirini toplayan, Boğazlıyan’ın gelişip büyümesinde katkıları olan ve Alışveriş Merkezi’nin “rol model” haline gelmesine liderlik eden Eroğlu, 76 yaşında ebedi istirahatgahına çekildi.
Uzun süre tedavi gören ve son bir haftadır evinde istirahata çekilen Eroğlu’nun vefatı yakınlarını olduğu kadar Boğazlıyan halkını da derin üzüntüye sevk etti.
Ailesi başta olmak üzere geride çok sayıda gözüyaşlı dostlarını bırakan Recep Eroğlu için dün tören düzenlendi. Şehir Mezarlığı’ndaki törene; iş ve siyaset dünyasından çok sayıda sevenleri, belediye başkanları, daire müdürleri, stk temsilcileri, Boğazlıyan halkı ve aile yakınları katıldı.
Beyefendiliği, ağabeyiliği, ticaretteki örnek kişiliği ile tanıdığımız Merhum Recep Eroğlu’na Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ