BİR DEĞERİ DAHA KAYBETTİK

Okuduğunuz haber
YILDIZ TARIM’A GÖRKEMLİ AÇILIŞ

ÖZDAĞ BOĞAZLIYAN’A GELİYOR

Anasayfa   /    Güncel    /    YILDIZ TARIM’A GÖRKEMLİ AÇILIŞ

YILDIZ TARIM’A GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Yıldız Tarım’ın açılışı görkemli bir törenle gerçekleştirildi. Yerel üreticiler ile tüketiciler arasında doğrudan bağlantı kurmayı hedefleyen Yıldız Tarım, sağlıklı ve taze ürünlere kolay erişim sağlarken, yerel ekonomiyi canlandırmayı ve sürdürülebilir tarım uygulamalarını teşvik etmeyi amaçlıyor.

GÜNCEL      19 Subat 2024 - 22:08     0

YILDIZ TARIM’A GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Sektörün genç ve saygın isimleri Ömer ve Feti Yıldız’ın yönetiminde kapılarını açan Yıldız Tarım’ın açılışı büyük ilgi gördü. Boğazlıyan’ın gıda güvenliği ve tarım sektörü açısından büyük önem taşıyan açılışa Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Yönetim Kurulu Üyeleri, Yenipazar Belediye Başkanı Menderes Baran, Milliyetçi Hareket Partisi Boğazlıyan İlçe Başkanı Selahattin Demiroğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdürü İsmail Gedik, Pancar Bölge Müdürleri, İştirak kuruluş Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İL Genel Meclisi eski üyesi Bayram Eroğlu, MHP Ovakent Belediye Başkan Adayı Yusuf Mert, ziraat mühendisleri, iş insanları, çiftçiler, başta olmak üzere çok sayıda vatandaş katıldı.
Dualar ve kurdela kesiminden sonra kısa bir konuşma yapan Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Ömer ve Feti Yıldız kardeşlere, hayırlı uğurlu olsun temennisinde bulunarak,  “Ülkemiz, bölgemiz, ve ilçemiz için, tarımımız ve çiftçilerimiz için böylesine önemli bir kuruluşun temellerini atan girişimcilerimizi kutluyor, hayırlı bol kazançlar diliyorum” dedi.
Açılışa gelen konuklarıyla yakından ilgilenen girişimci Ömer ve Feti Yıldız kardeşler, misafirleriyle sohbet edip şirketin faaliyet alanı ve yaptıkları işler hakkında bilgilendirme yaptı.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ