BELİNAY GURURUMUZ OLDU

Okuduğunuz haber
KEMALİYE’YE TECRÜBELİ ADAY

BİR DEĞERİ DAHA KAYBETTİK

Anasayfa   /    Güncel    /    KEMALİYE’YE TECRÜBELİ ADAY

KEMALİYE’YE TECRÜBELİ ADAY

Boğazlıyan’ın tanınmış simalarından, siyasi hayatı boyunca ilçesine ve mahallesine birçok hizmet ve yatırımlar kazandırmış olan Tuncer Bozyokuş’a çok sevdiği mahallesine daha etkin ve daha fazla hizmetler kazandırmak için muhtar adayı oldu. Bozyokuş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan mahalle sakinlerinden tam destek geldi.

GÜNCEL      19 Subat 2024 - 22:06     0

KEMALİYE’YE TECRÜBELİ ADAY

Boğazlıyan’ın tanınmış simalarından, siyasi hayatı boyunca Boğazlıyan’a doğup büyüdüğü Kemaliye Mahallesi’ne bir çok hizmet ve yatırımlar kazandırmış isim olan Tuncer Bozyokuş, mahalle sakinlerinden gelen yoğun teveccüh sonrası “muhtarlık yarışında ben de varım” dedi. 
Yıllarca yaşamaktan mutluluk duyduğu Kemaliye Mahallesi’ne daha fazla hizmet etmek için aday olduğunu belirten Bozyokuş, “Kemaliye Mahallemize daha modern, daha yaşanabilir bir hale getirmek en büyük hedefimdir” dedi.
Bürokrasiyi çok iyi bilen, kamu kurum ve kuruluşlarıyla barışık, iyi iletişim ve müzakere yeteneklerine sahip Bozyokuş’un muhtar adaylığını açıklaması sonrası mahalle sakinleri hayırlı olsun dileklerini ileterek desteklerinin tam olduğunu söyledi.
Mahalle halkı tarafından sevilip sayılan, mahallede birlik ve beraberliklerin artmasında miheng taşı olarak bilinen Bozyokuş,  
açıklamasını şöyle sürdürdü: “Yıllardır ikamet etmekten büyük mutluluk duyduğum Kemaliye Mahallesi’ne daha iyi hizmet edebilmek adına, muhtar adayı oldum. Mahallemizin sorunlarını bilen birisiyim. Halkımızın, ihtiyaç duyduğu tüm projeleri mahallemiz için hayata geçireceğim. Biliyorum ki; Muhtar, mahallesinde devletin gözü, kulağı, eli, ayağıdır. Muhtar olarak; sorumluluk alanlarında vatandaşlarımıza şefkatle yaklaşıp, onların derdine çare bulmak için de ilgili kurumlarla görüşeceğim. Vatandaşlarımızın refahı ve güvenli bir Kemaliye Mahallesi için canla başla çalışıp; sorunları ilgili makamlara götüren ve çözen muhtar olacağım. Hepinizi sevgiyle ve saygıyla selamlıyorum.” 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ