MHP’LİLER YENİFAKILI’DA BULUŞTU

Okuduğunuz haber
BEREKETLİ ÇALIŞMA

KAYSERİ ŞEKER AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Anasayfa   /    Güncel    /    BEREKETLİ ÇALIŞMA

BEREKETLİ ÇALIŞMA

Son bir haftadır etkisini ve şiddetini artıran kar yağışının günlük hayatı olumsuz etkilememesi için tüm ekip ve ekipmanları seferber eden Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, karla mücadeleden de tam not aldı. Sabahın ilk ışıklarında çalışmalara başlayan ekipleri gece/gündüz yalnız bırakmayan Başkan Coşar, ekipleri kutlamanın yanında çalışmalarına destek veren esnaf ve vatandaşlara da ayrı ayrı teşekkür etti.

GÜNCEL      01 Subat 2022 - 01:01     0

BEREKETLİ ÇALIŞMA

 Boğazlıyan Belediye Başkanlığı süresince yapmış olduğu hizmet, yatırım ve çalışmalarla Yozgat’ta örnek gösterilen Gökhan Coşar, karla mücadelede de hemşehrilerinin büyük takdirini topladı.
Kar yağışıyla birlikte ekip ve ekipmanları sahaya sürerek, yanabilecek tüm olumsuzlukların önüne geçen Başkan Coşar, gece-gündüz ekipleri yalnız bırakmadı.
HİÇ BİR OLUMSUZLUK YAŞANMADI
Birçok il ve ilçede karla mücadelenin yetersizliğinden, yolların ulaşıma kapandığından sıklıkla bahsedilen günümüzde, Boğazlıyan’da koordineli bir şekilde yapılan çalışma sonucunda hiç kimse mağdur edilmedi.
KAR BEREKETTİR
Tarıma dayalı çiftçilik yapılan Boğazlıyan’da kar yağışı büyük sevince yol açarken, Başkan Gökhan Coşar da ulaşımın aksamaması için ana yollar başta olmak üzere, cadde ve sokaklarda kar temizliğini başarıyla yaptı.
Başkan Yardımcısı ve Encümenlerin de karla mücadele sürecine dahil olduğu çalışmalara esnaf ve vatandaşlar da küreklerle kaldırımlarda temizliğe yardım etti.
BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ
Karla mücadele kapsamında Belediye ekiplerinin yanı sıra esnaf ve vatandaşların da yardımlarını esirgemediğini, çalışmaların aksamaması için yol kenarında bulunan araçlarını ivedilikle kaldırarak yolların bir an önce açılmasına yardımcı olduğunu belirten Belediye Başkanı Gökhan Coşar, “Biz Boğazlıyan halkı olarak büyük bir aileyiz. Tüm hemşehrilerime teşekkür ediyor, kalbi şükranlarımı sunuyorum” dedi.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ