ÖZBEK YASA BOĞDU

Okuduğunuz haber
MHP’LİLER YENİFAKILI’DA BULUŞTU

BEREKETLİ ÇALIŞMA

Anasayfa   /    Güncel    /    MHP’LİLER YENİFAKILI’DA BULUŞTU

MHP’LİLER YENİFAKILI’DA BULUŞTU

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef, MHP Yenifakılı İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen toplantıda partililer ile bir araya geldi.

GÜNCEL      01 Subat 2022 - 01:00     0

MHP’LİLER YENİFAKILI’DA BULUŞTU

Yenifakılı İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği toplantıya İl Başkanı Tekin Irgatoğlu, Merkez İlçe Başkanı Adem Kızılay, Yenipazar Belediye Başkanı Menderes Baran, MYK üyesi Sezer Yozgat, İl ve ilçe yöneticileri ile partililer katıldı.
Milletvekili Sedef, yaptığı konuşmada; birlik beraberlik mesajı vererek, MHP teşkilatları olarak Liderleri Devlet Bahçeli’nin önderliğinde çalışmaları yılmadan, yorulmadan sürdüreceklerini ifade etti. 
MHP Yozgat İl Başkanı Tekin Irgatoğlu yaptığı konuşmada, “Yenifakılılı hemşerilerimizle güzel bir sohbet ortamı oldu. Bizleri ilgiyle karşılayan tüm hemşerilerimize ve toplantının organizasyonunda emeği geçen İlçe Başkanımız Esat Zararsız' a ve tüm teşkilat yöneticilerimize teşekkürler ediyoruz” dedi.


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ