BEREKETLİ ÇALIŞMA

Okuduğunuz haber
KAYSERİ ŞEKER AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Bu eğlence başka eğlence

Anasayfa   /    Güncel    /    KAYSERİ ŞEKER AİLESİNİN ACI GÜNÜ

KAYSERİ ŞEKER AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Kayseri Şeker, Sosyal İşler ve İç Hizmetler Müdürü Adem Özbek, tedavi gördüğü Erciyes Üniversitesi Gevher Nesibe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Merhum Özbek, Kayseri Şeker’de düzenlenen törenin ardından Karakimse Mahallesi Camii’nde kılınan cenaze namazıyla aile mezarlığına defnedildi.

GÜNCEL      02 Subat 2022 - 23:55     0

KAYSERİ ŞEKER AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Kayseri Şeker Sosyal İşler ve İç Hizmetler Müdürü Adem Özbek’in beyin kanaması sebebiyle vefatı Kayseri Şeker ailesini yasa boğdu. Henüz 44 yaşında olan Özbek, Erciyes Üniversitesi Gevher Nesibe Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi görmekte iken dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti. 
Merhum Adem Özbek için Kayseri Şekerde düzenlenen törene, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Kayseri Şeker Yönetim Kurulu Başkanı Hurşit Dede, Kayseri Şeker Yönetim ve Denetim Kurulu Üyelerinin yanı sıra Özbek’in mesai arkadaşları katıldı. 
Evli ve üç çocuk babası olan Adem Özbek’in kısa özgeçmişinin okunması ile başlayan törende konuşan Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, ’Kayseri Şeker mümtaz bir evladını kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindedir, acımız çok büyük. Uzun yıllardır birlikte görev yaptığımız, güzel kalbiyle, yüreğiyle, azmi ve çalışkanlığı ile takdir ettiğimiz Adem kardeşimizin ismini yapacağımız ilk yatırıma vererek yaşatacağız. Ben bir evladımı daha önce kaybettim ama bugün adeta ikinci evladımı da kaybetmiş gibiyim. Mekanı cennet olsun. Gözü arkada kalmasın. Ailesi, evlatları bize emanet’ şeklinde konuştu.  
Törende daha sonra Kuran-ı Kerim tilaveti okundu, helallik istendi ve Merhum Özbek’in cenazesi Karakimse Mahallesi’nde bulunan aile mezarlığına götürülerek öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi. 
Merhum Adem Özbek’in Karakimse Mahallesi Camii’nde kılınan cenaze namazına Enerji ve Tabi Kaynaklar eski Bakanı, Ak Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Ak Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Kayseri Büyük Şehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Ak Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Kayseri MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayraktar, Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Akkışla Belediye Başkanı Ayhan Arslan, Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz’un yanı sıra Özbek’in ailesi, yakınları, mesai arkadaşları ve sevenleri hazır bulundu. 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ