SORUNU ÇÖZERSE ÖCALAN ÇÖZECEK!

Okuduğunuz haber
EMANETİ GERİ ALACAĞIZ

BAŞER: ASKERİ EĞİTİM BİRLİĞİ HAYIRLI OLSUN

Anasayfa   /    Siyaset    /    EMANETİ GERİ ALACAĞIZ

EMANETİ GERİ ALACAĞIZ

Cumhuriyet Halk Partisi Boğazlıyan Belediye Başkan Adayı Ali Ayık’ın Seçim İrtibat Bürosu’nu ziyaret eden CHP Milletvekilleri, Türkiye’nin olağanüstü koşullarda yerel seçime gittiğini söyledi. İktidarın kendisinden olmayanı ötekileştirdiğini söyledi. Türkiye’yi bu kısır döngüden kurtarmanın yolunun sandıktan geçtiğini dile getiren Milletvekilleri, “Herkesi kucaklayan, herkese hizmet eden bir belediyecilik anlayışla emaneti geri alacağız” dedi.

SİYASET      22 Subat 2019 - 15:31     0

EMANETİ GERİ ALACAĞIZ

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere yaklaşırken, CHP Milletvekilleri de, Boğazlıyan’ı çıkarma yaptı.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya, Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Nevşehir Milletvekili Faruk Sarıarslan ve Yozgat Milletvekili Ali Keven önceki gün CHP Boğazlıyan Belediye Başkan Adayı Ali Ayık’ın Seçim İrtibat Bürosu’nu ziyaret etti.
Çok sayıda partilinin katıldığı ziyarette konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya, Boğazlıyan’da emaneti geri alacaklarına dikkati çekerek; “Cumhuriyet Halk Partisi’nin Belediyecilik anlayışı hizmetin yanı sıra sevgi ve hoşgörüye dayalıdır. Kimseyi ötekileştirmeden, partili partisiz ayrımı yapmadan hizmet etmek partimizin şiarıdır. 
İnanıyorum ki, 31 Mart’ta Boğazlıyan halkı emaneti yeniden ehline verecektir. Adayımız Ali Ayık’ın ve projelerinin CHP Genel Merkezi olarak, milletvekilleri olarak arkasındayız. Onun projelerinin takipçisi biz olacağız. Boğazlıyan’a hizmetin gelmesi için elimizden geleni yapacağımıza namus sözü veriyoruz.
Ben, tüm Boğazlıyan halkından 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimde adayımız Ali Ayık’a oylarıyla destek vermelerini istirham ediyorum. Herkesi sandığa davet ediyorum. İnanıyoruz ki, 31 Mart akşamından itibaren Boğazlıyan’da ötekileştiren, ayrıştıran belediyecilik anlayışı yerini kapısı ve gönlü herkese açık, Boğazlıyan’ı bir bütün olarak gören, herkese hizmet etmeyi ilke edinen CHP Belediyeciliğine yeniden kavuşacaktır. Böylelikle Belediye kimsesizin sesi, yatırım yapmak isteyenin lokomotifi, modern bir Boğazlıyan’ın da temsilcisi olacaktır. 
Buradan belediye çalışanlarına da seslenmek istiyorum. Hiç kimsenin ekmeğiyle oynamak gibi bir derdimiz yok, olamaz da. Bununla birlikte bilindiği üzere CHNP’li belediyeler asgari ücreti 2 bin 200 TL. olarak işçilerine ödüyor. 1 Nisan’dan itibaren Boğazlıyan Belediyesi’nde asgari ücretle çalışan işçi kardeşlerimiz de, 2 bin 020 TL.’den değil 2 bin 200 TL. maaş alacaklar. 
31 Mart yalnızca Boğazlıyan için değil, Türkiye için de kendisinden olmayan herkesi ayrıştıran baskıcı AK Parti iktidarından kurtulacağı bir tarih olacaktır” dedi.
CHP Boğazlıyan Belediye Başkan Adayı Ali Ayık da, Genel Başkan Yardımcısı Kaya ve beraberindeki milletvekillerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “Boğazlıyan’da partili partisiz herkes benim kardeşimdir, ağabeyimdir, hemşehrimdir. 
Boğazlıyan Belediyesi’nden hizmet almak her bir Boğazlıyanlı’nın en temel haklarından biridir. 1 Nisan’dan itibaren Boğazlıyan Belediyesi’nin kapısı herkese sonuna kadar açılacaktır. Sosyal belediyecilikle birlikte sosyal barışı da Boğazlıyan’ımızda yeniden inşa edeceğiz” şeklinde konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ