HERKES ÇANAKKALE’Yİ GÖRECEK

Okuduğunuz haber
COŞAR ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

AKAY BÜYÜK KAZANÇ

Anasayfa   /    Güncel    /    COŞAR ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

COŞAR ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, 24 Kasım’da kutlanacak olan Öğretmen Günü öncesinde ilçe merkezinde bulunan tüm ilk, orta ve lise okullarını gezerek, öğretmenlere hediyeler takdim etti. Coşar, “Boğazlıyan'ımızın her bir okulunda fedakarca çalışan, mesleklerini sevgiyle icra eden öğretmenlerimiz, her türlü övgü ve takdire layıktır” dedi.

GÜNCEL      22 Kasim 2019 - 15:28     0

COŞAR ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

7 aylık görev süresinde sosyal belediyecilikte zirve yapan Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, 24 Kasım Öğretmenler Günü öncesinde ilçedeki öğretmenleri ziyaret ederek hediyeler takdim etti.
Boğazlıyan’da her bir okulda fedakarca çalışan, mesleklerini sevgiyle icra eden öğretmenlerin her türlü övgüye ve takdire layık olduğunu söyleyen Başkan Coşar, “Gönüllerimizde müstesna bir yere sahip olan öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve 25 Kasım’da METEM Toplantı Salonu’nda icra edilecek programda öğretmenleri yalnız bırakmayacaklarını dile getiren Belediye Başkanı Gökhan Coşar, aynı gün Türkiye’de ilki Boğazlıyan’da gerçekleştirilecek olan Şehit Öğretmenler Sergisi’nin açılışını yapacaklarını duyurdu.
Belediye Düğün Salonu’nda icra edilecek sergide, şehit öğretmenlerin resimleri, giysileri ve hatıratlarının sergileneceğini anımsatan Başkan Coşar, tüm Boğazlıyan halkını davet etti.
Başkan Coşar, konuşmasını daha sonra şöyle sürdürdü:
“Öğretmenlik mesleği kutsal bir görevdir. Bu kutsal görevi kayıtsız şartsız büyük bir sorumlulukla yerine getiren tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyorum.

Geleceğin teminatı olan gençlerin kendilerini yetiştirmede ve ülkenin kalkınması ve gelişmesine katkı sağlayacak gençlerimizin başarılarında en büyük pay, onları eğiten öğretmenlere aittir. 
Öncelikle Başöğretmen Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimize Allah'tan rahmet, hayatını sürdüren öğretmenlerimize de sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum. Bu vesileyle bir kez daha öğretmenlerimizin gününü kutluyor, başarılı ve geleceğe yön veren bireyler yetiştirmelerini temenni ediyorum."

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ