Şeker kampanyaya hazırlanıyor

Okuduğunuz haber
100 YILLIK COŞKU

BOĞAZLIYAN COŞTU BİKERE

Anasayfa   /    Güncel    /    100 YILLIK COŞKU

100 YILLIK COŞKU

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk büstüne Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü çelenginin konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

GÜNCEL      21 Mayis 2019 - 00:51     0

100 YILLIK COŞKU

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, ilçemizde coşkuyla kutlandı. Çelenk sunumunun ardından program, Boğazlıyan Kapalı Spor Salonu’nda devam edildi.
Saygı duruşuna müteakip İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ömer Aynalı, “Bugün, Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’da tutuşturduğu kurtuluş meşalesinin, Anadolu’da elden ele, gönülden gönüle dolaşmasının 100’üncü yıldönümü. O gün Samsun’un vatanperver insanlarını selamlayan Atatürk’ün taşıdığı duygularla sizleri selamlıyorum” dedi.
“19 Mayıs 1919 Milletimizin tüm onur ve asaletiyle Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde tarih sahnesinde bir defa daha şaha kalkışının başlangıcıdır” şeklinde konuşan Aynalı, 19 Mayıs, Milli onuru için direnenlerin, bağımsızlığa ve özgürlüğe sahip çıkanların, vatan sevgisini canından üstün tutanların, birlik ve bütünlük içinde tutsaklığa karşı koyanların yazdığı destan olduğunu vurguladı.
İlçe Müdürü Ömer Aynalı’nın konuşmasına müteakip, öğrenciler tarafından hazırlanan gösteriler büyük beğeni kazandı.
19 Mayıs etkinlikleri kapsamında düzenlenen spor aktivitelerinde başarılı olan öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.
Törene; Boğazlıyan Kaymakamı Davut Sinanoğlu, Belediye Başkanı Gökhan Coşar, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Kamil Çaylı, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sinan Yazılıtaş, İl Genel Meclis Üyeleri, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Şimşek, kurum müdürleri ile birlikte öğrenciler, veliler ve Boğazlıyan halkı katıldı. 


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ