100 YILLIK COŞKU

Okuduğunuz haber
BOĞAZLIYAN COŞTU BİKERE

İNCİOĞLU YASA BOĞDU

Anasayfa   /    Güncel    /    BOĞAZLIYAN COŞTU BİKERE

BOĞAZLIYAN COŞTU BİKERE

Gökhan Coşar’ın Belediye Başkanı seçilmesi sonrasında sosyal ve kültürel etkinliklere büyük ağırlık veren Boğazlıyan Belediyesi, 11 ayın Sultanı Ramazan ayı ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı’nın 100’üncü yıl etkinlikleri dolayısıyla düzenlediği programla, Boğazlıyan halkı doyasıya eğlendi. Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı eğlence programında çocuklar ve aileleler doyasıya eğlenerek, Başkan Gökhan Coşar’a bu tür organizasyonları düzenlediği için teşekkür etti.

GÜNCEL      21 Mayis 2019 - 00:52     0

BOĞAZLIYAN COŞTU BİKERE

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi sonrasında Belediye Başkanlığı’na seçilen Gökhan Coşar, sosyal ve kültüler belediyeciliği ön plana çıkararak, halkın birlik ve beraberliğine öncülük etmenin yanında 7’sinden 70’ine halkın gönüllerince eğlenmesine vesile oluyor.
23 Nisan Ulasal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerinden sonra önceki gün de ilçe halkını buluşturan bir eğlence programı tertipleyen Başkan Coşar, halka unutamayacakları bir gün geçirmelerine vesile oldu.
BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE VESİLE OLDU
Boğazlıyan Belediyesi'nce düzenlenen Şehr-i Ramazan ayı ve 19 Mayıs Haftası etkinlikleri renkli görüntülere sahne oldu. Vatandaşlar aileleri ile keyifli bir Ramazan akşamını doyasıya yaşarken, 11 ayın sultanı Ramazan akşamlarına da ayrı bir renk kattı. Boğazlıyan Belediyesi'nin koordinesinde; Kaymakamlık, Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası, Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi, Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Ziraat Odası ve Taşıyıcılar Kooperatifi'nin de katkılarıyla düzenlenen etkinlik, Ramazan ayının manevi atmosferini doyasıya yaşamak isteyenleri bir araya getirdi.
    Boğazlıyan Belediyesi, birlik ve beraberliğin, toplumsal dayanışmanın en güzel örneklerinin yaşandığı Ramazan ayı ve Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor  Bayramı'nın 100. yılı etkinliklerinde binlerce vatandaşı bir araya getirdi. Ramazan'ın sevincini ve bereketini tüm ilçeye taşıyan Boğazlıyan Belediyesi, gönül birlikteliğinde Boğazlıyanlıları buluştururken, 19 Mayıs Haftası etkinliklerinde düzenlenen gençlik konseri ve sürpriz etkinlikler vatandaşlar tarafından hem yoğun ilgi gördü hem de büyük memnuniyet oluşturdu.
BOZDAĞ VE BAŞER'DE RAMAZAN ŞENLİĞİNE ORTAK OLDU
Şelale Meydanı'nı dolduran Boğazlıyanlılar unutulmaz bir akşam yaşadı. Programa AK Parti Yozgat Milletvekili ve Anayasa Komisyonu Başkanı Bekir Bozdağ, AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Belediye Başkanı Gökhan Coşar, AK Parti İl Başkanı Çelebi Dursun, AK Parti İlçe Başkanı Osman Düğenci, AK Partili Belediye Meclis Üyeleri, sivil toplum örgütleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 
İlçe halkına eski ramazan aylarını hatırlatmak ve çocukların aileleri ile birlikte hoş vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen Ramazan eğlencesine vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Etkinliklerin merkezi konumundaki Şelale meydanı halkın buluştuğu ortak nokta, birlik ve beraberliğin kalbinin attığı yer olarak birleştirici olurken, Eğlenceler kapsamında Karagöz-Hacivat oyunu miniklerin neşesi oldu. İkilinin renkli doğaçlamaları büyükleri de eğlendirdi. Palyaço, sahne gösterileri, semazen ve sihirbaz gösterilerinin yanı sıra sürpriz etkinliklerle de vatandaşlar keyifli bir Ramazan akşamı yaşadı.
BOĞAZLIYAN EĞLENCEYE DOYDU
Programda sahne alan Pop Müziği'nin güçlü ve ünlü isimlerinden Aslı Güngör, sevilen şarkılarını Boğazlıyanlılar için seslendirdi. Sanatçıya şarkılarında vatandaşlar da eşlik etti. Türk Halk Müziği'nin güçlü seslerinden Mehmet Diker'in konseriyle de renklenen programda; seçkin eserler ve ilahileri ile gönüllere dokundu. Büyük bir ilgiyle takip edilen programa katılan vatandaşlar, başta Belediye Başkanı Gökhan Coşar, olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ettiler.
Programda; Milletvekili Bekir Bozdağ ve Yusuf Başer, tüm Boğazlıyan halkının ve İslam Alemi'nin ramazan ayını kutladı.
Temel belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra, bu tür sosyal etkinliklere de daima yer vereceklerini belirten Belediye Başkanı Gökhan Coşar ise, "İnsanlarımızın aileleri ve çocuklarını da alarak bir araya gelmeleri ve buradaki kültürel etkinlikleri hep birlikte takip etmeleri bizleri mutlu etmektedir. Toplumsal dayanışmaya her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde, Ramazan ayını fırsat bilip, bu birlikteliğimizi daha da pekiştirelim" dedi.
Konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı veren Başkan Coşar, "Ramazan ayı birlik, beraberlik ve paylaşma duygularının yaşatıldığı, insanların kardeşlik içerisinde yaşaması gerektiğini bizlere hatırlatan mübarek bir aydır. Etkinliklerimize ilgi gösteren tüm halkımıza ve bu etkinliklerin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Halkımızdan aldığımız bu güç ve destekle hizmetlerimizi daha da ileriye taşıyacağız" dedi.
AK Parti İlçe Başkanı Osman Düğenci de 31 Mart seçimlerinde tevazu, samimiyet ve gönül belediyeciliği ile yola çıktıklarını belirterek, "Bugün gönül belediyeciliği bir etkinliğe daha imza attı. Tüm emeği geçenlere teşekkür ediyor, ramazan ayının huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum" diye konuştu.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ