Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan ile birlikte Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Fuat Oktay Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ile ilgili güncel gelişmeler ve bölgenin ihtiyaçları masaya yatırıldı.
Başkan Coşar, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, OSB’de yürütülen çalışmalar ve yatırım potansiyeline dair kapsamlı değerlendirmelerde bulunduklarını belirterek, “Bölgemizin istihdam ve üretim üssü olarak daha da güçlenmesi için atılması gereken adımları Bakanımızla paylaştık. Sanayi altyapısının geliştirilmesi, yeni yatırımların çekilmesi ve bölgesel kalkınmanın hızlandırılması adına önemli bir görüşme gerçekleştirdik,” dedi.
“KARARLILIKLA ÇALIŞIYORUZ”
Boğazlıyan OSB’yi bölgenin en güçlü sanayi merkezlerinden biri haline getirme hedefinde olduklarını vurgulayan Coşar, “Sayın Bakanımızın yakın ilgisi, desteği ve vizyoner yaklaşımı bizlere güç veriyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, Boğazlıyan’ı üretim ve istihdamın kalbi yapacağız,” ifadelerini kullandı.
Ziyaretin ardından Bakan Kacır’ın bölgeye ilişkin olumlu yaklaşımlar sergilediği ve taleplerin değerlendirileceği öğrenildi.