KAYSERİ ŞEKER’DEN ELAZIĞ’A YARDIM ELİ

Okuduğunuz haber
YOZGAT’IN TEK BAYAN GAZİSİ’NE BERAATI VERİLDİ

YENİPAZAR’DA JEOTERMAL SEVİNCİ

Anasayfa   /    Güncel    /    YOZGAT’IN TEK BAYAN GAZİSİ’NE BERAATI VERİLDİ

YOZGAT’IN TEK BAYAN GAZİSİ’NE BERAATI VERİLDİ

Yozgat’ın tek bayan Kıbrıs Gazisi “Güven Çamsarı’ya ” Madalya Beratı verildi.

GÜNCEL      29 Ocak 2020 - 22:55     0

YOZGAT’IN TEK BAYAN GAZİSİ’NE  BERAATI VERİLDİ

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti tarafından Milli Mücadele Madalyaları Tüzüğü kapsamında 1974 Kıbrıs Barış Harekatına katılan İlçemizde ikamet eden Yozgat’ın tek bayan Gazisi Güven ÇAMSARI’ ya Milli Mücadele Madalyası ve Beratı verildi.
Çayıralan Kaymakamlık Makamında gerçekleşen madalya törenine İlçe Kaymakamı Bekir ÖZEN, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdür Vekili, Boğazlıyan Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü, Muharip gazi ve ailesi katıldı.
Gazimizle sohbet eden Kaymakam ÖZEN; “Kapımız sizlere her zaman açık. Bu millet size minnettar. Her türlü sıkıntınızda , derdinizde biz sizlerin yanında olacağız” dedi.
Kaymakam ÖZEN tarafından Çayıralan ilçesinde ikamet eden Yozgat’ın tek bayan Gazisi Güven ÇAMSARI’ ya Milli Mücadele Madalyası ve Beratı takdim edildi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ