ÇOCUKLARDAN ANLAMLI MESAJ

Okuduğunuz haber
YATIRIMLAR DEVAM ETMELİ

SUÇ ŞEBEKESİNE OPERASYON

Anasayfa   /    Güncel    /    YATIRIMLAR DEVAM ETMELİ

YATIRIMLAR DEVAM ETMELİ

MHP Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef, enerjinin, en önemli stratejik konulardan biri olduğunu ifade ederek, yenilenebilir enerjinin her alanında yapılan yatırımlara aralıksız devam edilmesi gerektiğini vurguladı.

GÜNCEL      18 Kasim 2020 - 22:58     0

YATIRIMLAR DEVAM ETMELİ

TBMM Genel Kurulunda, Elektrik Piyasası Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifinin tümü üzerindeki görüşmeler tamamlandı. Teklif çalışmalarında söz alan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat Milletvekili İ. Ethem Sedef, Üç tarafı denizlerle çevrili ülkemizi karaya sıkıştırmak isteyenlere karşı haklı mücadelemizden taviz vermeyerek arama tarama faaliyetlerini ısrarla sürdürmeliyiz. Bu konuda MHP, söz konusu millet ve devlet menfaati olduğunda, dün olduğu gibi bugün de devletinin ve milletinin arkasındadır, sonuna kadar destekçisidir.” ifadesini kullandı.
Ülkenin enerji alanında dışa bağımlılığını önlemek adına son yıllarda, 2023 hedefleri doğrultusunda önemli adımlar atıldığını dile getiren MHP Yozgat Milletvekili Sedef, “Bu adımların en önemlilerinden biri doğal gaz keşifleridir. Üç tarafı denizlerle çevrili ülkemizi karaya sıkıştırmak isteyenlere karşı haklı mücadelemizden taviz vermeyerek arama tarama faaliyetlerini ısrarla sürdürmeliyiz. Bu konuda MHP, söz konusu millet ve devlet menfaati olduğunda, dün olduğu gibi bugün de devletinin ve milletinin arkasındadır, sonuna kadar destekçisidir.” ifadesini kullandı.
Doğu Akdeniz’de kararlı duruş ve azimle başarıya ulaşılacağını belirten Sedef, “Doğu Akdeniz’de yapılan çalışmalardan başta Yunanistan olmak üzere küresel sermayeye sahip ülkeler, kendilerine bağımlı olmamızı isteyen devletler rahatsız olsa da Türkiye, zamanla bağımlılığını azaltarak enerji alanında kendi kendine yeten bir ülke konumuna inşallah gelecektir.” diye konuştu.


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ