YARALARI HEP BİRLİKTE SARACAĞIZ

Okuduğunuz haber
YARDIMLAR TEK MERKEZDEN

KIVILCIMI TÜRKMEN YAKTI

Anasayfa   /    Güncel    /    YARDIMLAR TEK MERKEZDEN

YARDIMLAR TEK MERKEZDEN

Deprem felaketi nedeniyle giyim ve hijyen malzeme yardım yapmak isteyen hayırsever vatandaşların yapacakları yardımları; Boğazlıyan Kapalı Spor Salonuna, Gıda ve diğer malzemeleri ise Boğazlıyan Fuat Oktay Yüzme Havuzu Tesisleri ve SYDV Vakfına teslim edilmesi istendi.

GÜNCEL      13 Subat 2023 - 23:54     0

YARDIMLAR TEK MERKEZDEN

Son yüzyılın en büyük deprem felaketlerinden biri olarak gösterilen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin açtığı yaraları sarmak için Boğazlıyan'da da seferberlik devam ediyor. Bu büyük felaketle ilgili başta Boğazlıyan Kaymakamlığı ve Boğazlıyan Belediye Başkanlığı'nın çağrısı sonucu kampanyalar başlatırken, giyim ve hijyen yardımı malzemeleri Boğazlıyan Kapalı Spor Salonu, Gıda ve diğer malzemeler ise Boğazlıyan Fuat Oktay Yüzme Havuzu Tesisleri ve SYDV Vakfında toplanıyor.
Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7,7 ve 7,6  büyüklüğündeki deprem sonrası Boğazlıyan'da tek yürek oldu. Deprem bölgesine yardım yağarken, Boğazlıyan Kaymakamlığı ve Boğazlıyan Belediye Başkanlığı'nın çağrısı sonrası Boğazlıyanlı vatandaşlarda seferber oldu.
Yaşanan deprem felaketinden dolayı büyük üzüntü duyduklarını belirten Boğazlıyan Kaymakamı Recep Aydın,"Yaşanan deprem felaketi sonrasında deprem bölgelerine koordinasyon halinde temel gıda ürünleri, çocuk bezi, çocuk maması, hijyen malzemeleri, bere ve battaniyeden oluşan acil ihtiyaç malzemelerini taşımaya başladık. Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve Gaziantep, Adıyaman, Malatya, Adana, Şanlıurfa, Diyarbakır, Osmaniye, Hatay, Kilis'in yanı sıra il ve ilçelerdeki yetkililerle temas halindeyiz" dedi.
-"SPOR SALONU VE FUAT OKTAY TESİSLERİ İLE SYDV MERKEZ OLDU"-
Boğazlıyan'da toplanan giyim ve hijyen yardımları Boğazlıyan Kapalı Spor Salonu,  Gıda ve diğer malzemeleri ise Boğazlıyan Fuat Oktay Yüzme Havuzu Tesisleri ve SYDV Vakfında kabul merkezine ulaştırdıklarını aktaran Aydın, "Ayrıca acil ihtiyaç malzemelerinin haricinde nakdi yardım kampanyası da başlattık. İhtiyaç doğrultusunda desteğimizi sürdüreceğiz, elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Göçük altında kalan vatandaşlarımızın bir an önce kurtarılmasını diliyor, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz" diye konuştu.
Deprem bölgesine başlatılan yardım kampanyasına tüm yurtta olduğu gibi Boğazlıyan'dan da destek yağdığını ifade eden Aydın, "Boğazlıyan halkı da, yardım malzemelerini Kaymakamlığımız ve Boğazlıyan Belediyesi organizasyonluğunda deprem bölgesine ulaştırmak için tek yürek olmuş durumda" ifadelerini kullandı.
Aydın, deprem bölgesine gidecek ayni yardımların toplanma merkezlerine akın eden yüzlerce Boğazlıyan halkının ilk etapta başta gıda malzemeleri olmak üzere battaniye, yorgan, mutfak araçları, ısıtıcı ve çocuk bezi olmak üzere tırlar dolusu yardım malzemesinin deprem bölgesine ulaşmasını sağladığını söyledi, yardım ve desteklerinden dolayı tüm Boğazlıyan halkına şükranlarını sundu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ