MHP'Lİ BELEDİYELER, HER ZAMAN YOKSULUN MUHTACIN YANINDA OLMUŞTUR

Okuduğunuz haber
YAMAÇLI ROL MODEL

KAHVEHANELER 04:00’E KADAR AÇIK

Anasayfa   /    Güncel    /    YAMAÇLI ROL MODEL

YAMAÇLI ROL MODEL

Bölgemizde ilk defa uygulaması yapılan silindir ile sıkıştırılmış beton yol tam not aldı. 

GÜNCEL      01 Nisan 2022 - 17:07     0

YAMAÇLI ROL MODEL

2021 yılı içerisinde Yamaçlı-Yenifakılı arası 9 km mesafede uygulanan silindir ile sıkıştırılmış beton yolda kış mevsiminin ardından herhangi bir deformasyon olmadığı gözlemlendi. 
Vali Ziya Polat, Özel İdaremiz bünyesinde kendi beton tesisini kurmak için çalışmalara başladıklarını ifade ederek, tesisin tamamlanması ile birlikte, bu yıldan itibaren silindir ile sıkıştırılmış beton yol yapım çalışmalarının hız kazanacağını söyledi. 
Yamaçlı-Yenifakılı arasında yapılan silindir ile sıkıştırılmış beton yol incelemesine Vali Ziya Polat’ın yanı sıra, Ak Parti Milletvekili Yusuf Başer, Sivas Milletvekili Semiha Ekinci, İl Genel Meclis Başkanı İskender Nazlı, Sivas İl Genel Meclis Başkanı Hakan Akkaş, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Yılmaz ve Meclis Üyeleri katıldı.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ